Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ezek a rezgő pihenőszékek...

Ezek a rezgő pihenőszékek beváltak valakinek?

Figyelt kérdés
Van már egy kisfiam, ő 5 éves múlt épp nem rég. Novemberre várjuk a tesót, és nagyon nézegetem az ilyen pihenőszékeket, valamiért praktikusnak gondolnám, pl beletenni a babát amikor a nagyobb is ott van. Nyilván nem az első napokban, de akár akkkor is ha úgy adódik. Ne a szobában legyen elzárva a baba mindenkitöl, viszont kanapén meg a földön valahogy nem tudom elképzelni hogy biztonságban lenne a nagytesóját. Vigyáz ő, na de mégis egy örökmozgó 5 éves.
2023. okt. 6. 21:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerencsere csak ajandekba kaptuk, de az en kisfiam valamiert nem szerette.

Adamo hinta viszont bevalt, azota is hasznaljuk (mar 1 eves).

Ez is olyan dolog, hogy vagy szereti a baba vagy nem, sajnos ki kell probalni, elore nem lehet tudni.

De siman lehet akar hasznaltan is venni, ezeknek a huzata moshato mosogepben altalaban. Szoval nem muszaj vagyonokat kolteni ra.

2023. okt. 7. 20:19
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszkat! Közben rendeltem egyet, 20e ft-ért. Nézegettem használtan, legtöbben 12-15 felett hirdetik, ami szimpatikus, úgyhogy nekem megérte az a pár ezer ft különbség. Mivel mi mindent eltettünk a “nagyról” szinte semmit nem kell vennünk ruhán kivül (azt is rengeteget kaptunk ajándékba) úgyhogy ennyit a pici baba is megérdemel újonnan. 😊

Nekem màr az is jó lesz ha bele tudom tenni, amig a kisfiamat kell egyéb dolgokkal ellátni, vagy amig megszokja hogy a kistesóra vigyàzni kell, hogy a rezgő, zenélő funkciót használni fogjuk-e az más kérdés, számomra maga a szék funkció a legfontosabb. :)

2023. okt. 8. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!