Mikortól számít betegesnek a babakocsik halmozása?
Feleségem 6 babakocsit vásárolt,ebből 1 lett kiemelve mint kedvenc,a többit szerencsére hajlandó volt eladni. Viszont ahhoz az egyhez fölösleges méregdrága kiegészítőket kezdett el vásárolni
Kifejeztem már többször nemtetszésem és jeleztem felesleges de egyik fülén be másikon ki.
Mit tudok tenni?
Miért halmoz feleslegesen?
Valamit kompenzál.
Nekünk 2 babakocsink van, az egyik egy használtan vett batár 3in1, ami teljesen megfelel a lakóhelyünk útviszonyainak, viszont a kocsiban rengeteg helyet foglal.
Így később vettünk egy Cybex Beezy sport babakocsit, ami kicsire csukható, utazásokhoz, bevásárláshoz tökéletes és akár 22 kg-ig használható. Eszem ágában nem lenne többet venni, + vásárolt kiegészítő meg a rovarháló és a napvitorla volt az első kocsihoz.
A feleséged beteg.
Egyetlen egy gyermekünk van,2 éves.
Használja,már amennyire ezt a 2 éves akarja/engedi.
Babakocsi vázból 2 is van,elmondasa szerint az egyik ujabb kiadas
Huzatok több szinbe megvéve,mózeskosárbol is van 3 csak mert mas a szinuk
Tobbit mar aztse tudom mi
Vidd el pszichológushoz, ha zavar.
Mondjuk engem is zavarna, hogy otthon van a gyerekkel és az én megkeresett pénzemet erre költi normális dolgok helyett (kaja, számla) vagy spórolás helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!