Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » A Stokke babakocsik valóban...

A Stokke babakocsik valóban státusz szimbólumok?

Figyelt kérdés

Az új árát elnézve azt mondom akár igen,hisz nem mindenki vesz 400 ezer ft FELETT jóval CSAK!! babakocsit (+kiegészítői).Előítéletesek lehetnek az anyukák a Stokke babakocsit toló anyukákkal szembe? De miért?!Ha valaki megteheti akkor miért ne vehetné meg ha pénztácája engedi,olyan helyen lakik ahol tökéletesen tolható?

Miért zavarja az embereket?!

(Ne,kérlek a régebbi modelleket most hanyagoljuk,csak az új bolti X ről van most szó)

Celebek mint pl Hódi Pamela,Hajdú Péterék és még sorolhatnám az új X modellt használják

2023. jún. 6. 18:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%

Tökéletesen,bármiféle probléma nélkül megtudnánk venni. De az eszem a helyén, így nem teszem. Egyszerűen nem éri meg! Rendben van, a formája sem tetszik. De összességében tényleg nem éri meg.

Én tőlem repülő babakocsi is elmehet mellettem az sem tűnne fel/nem érdekelne, de engem tényleg különösen hidegen hagy más ember dolga. 😃

Ezek a babakocsik csúnyák, semmi extra nincs bennük, és ehhez képest irtó drágák. Igazából akinek van egy pici esze, szerintem nem veszi meg. De nézd, valakinek mégiscsak ez az álom.

2023. jún. 6. 19:51
 12/18 anonim ***** válasza:
90%
Haszontalan,kicsi az alsó raktere,nem mindig van városban beton, olyan terepen a kereke használhatatlan. Hosszú távon nem jó hogy a gyerek a magasban stb. Felesleges pénzkidobásnak tartom ,DE sosem érdekelt ha valakinek ilyenje van. Nekem speciel egy régi típusú van amit 1000 ft-ért vettem bolhapiacon és jobban bevált mint a csoda 200 ezres babakocsink😅
2023. jún. 6. 20:13
 13/18 anonim ***** válasza:
78%

"Biztosra mondom még igyis hogy csak próbáltam az üzletbe hogy nem szar."

De bizony, hogy szar. :) Míg egy Cybex, Nuna... nem.

Vannak drága és jó kocsik.

Meg drága és haszontalan kocsik.

A Stokke az utóbbi.

És ezt nem üzletbeli tologatás alapján, hanem valódi tapasztalat szerint mondom.

Az X is pont ugyanazoktól a hibáktól szenved, mint az elődei. Más gyártókkal szemben ők nem újítanak, csak másolják magukat. Ráncfelvarrás a max.

Belvárosi terepre se venném. A plázákat leszámítva ott is vannak ám kátyúk, keskeny járdák, macskakő. Az ülése még mindig kicsi, csak ~50. Egy Cybex Mios 54.

Rossz a kupola szöge, az is levesz a használható ülésmagasságból.

Túl súlyos is egy városi kocsihoz képest....stb.

2023. jún. 6. 20:29
 14/18 anonim ***** válasza:
82%

Már megint te?

Elhiszem, hogy azt gondolod, az xplory X-től több/jobb vagy, mint mások, de nem így van. Ez csak azt jelenti, hogy vettél egy feltűnő és drága babakocsit.

Én max akkor mosolygok rajtuk, mikor küzdenek a belvárosi macskaköves sétàló utcákon…meg ilyenkor kicsit sajnálom a gyereket, aki ugrál a kocsiban a rugózás hiánya miatt. Ez kb 2 másodperc, utána foglalkozom tovább a saját dolgommal.

2023. jún. 6. 21:35
 15/18 anonim ***** válasza:
86%

Egy városi babakocsinak az lenne a dolga, hogy kicsi, könnyű legyen, kicsire csukható, hogy a lift nélküli házba is fel tudd cipelni, az aluljáróban is le tudd vinni, a szűk sarki sparban is elférj vele.

Nem azért kicsi a városi babakocsik kereke, hogy jobban nézzenek ki hanem azért mert az is plusz súly és plusz méret.

Na a stokké se nem kicsi (mármint az egész kocsi... za ülés az marha kicsi), se nem könnyű, összecsukásról ne is beszéljünk, szóval a "városi babakocsi" kategóriában se állja meg a helyét. Aki városit szeretne ilyen árkategóriában és a praktikusságra, ár-érték arányra, vagyis a menőzésen kívül bármire figyelmet fordít, az inkább egy cybex mios választ ebben a kategóriában.

2023. jún. 6. 22:49
 16/18 anonim ***** válasza:
77%
Magyarorszagon igen, en Nyugat Europaban lakom jo sok eve, es Stokket , na azt meg nem lattam.
2023. jún. 6. 23:45
 17/18 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem státusz szimbólum, nekem nem kellene és nem is irigylem mástól. De ismerek olyat, aki képes volt hitelt felvenni, hogy Stokke babakocsiban tolhassa a gyereket. Azért ez nekem meredek….
2023. jún. 7. 10:36
 18/18 anonim ***** válasza:
82%

Stokke volt az első babakocsink,mert tetszett és 0 tapasztalattal úgy gondoltam praktikus lesz.

A kislányom 2 hónapos korában eladtuk...

Soha többet.

Ebben az árkategóriában már tényleg szuper babakocsit lehet venni,ami sajnos nem a stokke-nél kezdődik.

2023. jún. 7. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!