Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Milyen hordozót rendeljek és...

Milyen hordozót rendeljek és honnan?

Figyelt kérdés
A baba 1 hónapos és 5 kg, fejét már nagyon szépen tudja tartani (néha még nem tartja).
2023. ápr. 29. 15:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nincs lehetőségem sajnos hordozós klubba menni
2023. ápr. 29. 19:41
 12/17 anonim ***** válasza:
85%
Minden hordozónak van "alvócsuklyája". Csak ezért ne vegyél a lindalimeról valami bevizsgálatlan szart. Hidd el nem poén, ha akkor enged el a csat, amikor rajtad van a gyerek.
2023. ápr. 29. 19:50
 13/17 anonim ***** válasza:
Akkor legalabb facebookon lepj be hordozos csoportokba. Ott sok az info.
2023. ápr. 29. 19:57
 14/17 anonim ***** válasza:
89%

A lindalimeos kenguru nem jó.

A liliputi csatoshoz még kicsi, max mapi 30 percet lehet benne, mert még nem támasztja pontról pontra, mint a kendő.

A karikás kendő jó, és egyszwrű megtanulni kezelni. Érdemes hordozási tanácsadóval konzultálni, hogy jó eszközt vegyél, és jól is használd.

Fontos, hogy kengurut ne vegyél.

2023. ápr. 29. 20:18
 15/17 anonim ***** válasza:
89%
Facebookon én is ajánlom a hordozós csoportot. Nekem sem volt lehetőségem klubba menni, de ott mindig segítettek és megtaláltam a számomra megfelelő hordozó.
2023. ápr. 29. 20:35
 16/17 anonim ***** válasza:
88%
A lindalime kenguru ülepe túl keskeny. Bár a leírás M alakú lábtartást ír, a kép alapján szerintem ez nem fog megvalósulni. Egészen a baba térdéig kéne tartson a hordozó alja, olyan széles kéne legyen (és állítható is kell legyen ez a szélesség, ha sokáig akarod ugyanazt az eszközt használni).
2023. ápr. 29. 21:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Egyébként én kezdenék most egy szövöttel, majd vennék egy csatost kèsőb.

Vagyis nem tennèm, hanem így is tettem, annyi különbséggel, hogy volt még egy erős próbám a rugalmassal..

Az egyik bevált, a màsik nagyon nem.

Most ikrek lesznek karikás kendőket is vetten

2023. ápr. 30. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!