Milyen hordozót rendeljek és honnan?
Szővött kendőben a hordozóskor vègèig ( akár 3/4 èves korig)lehet hordozni.
1 hónapos babát formàzott eszközbe akàrhány kg, nem teszünk..
Szerintem menj el egy hordozos klubba, az a tuti.
Ott legalabb segitenek es tobb eszkozt is ki tudsz probalni 😊
Mi jó 7-9-ig?
Max. a rugalmas.
De a szövöttben 20 kilóst is hordozhatsz, már ha bírod.
Én nagyon utálom a szövöttet, de ekkora babának egyszerűen tényleg nem jó a csatos, összecsúsznak benne, mert ahhoz nem elég ha a fejét tartja, stabil törzstartás is kell, ezért jellemzően min. ülni tudástól ideálisak ortopédiailag.
Kompromisszumos megoldás lehet esetleg egy baby tai.
Nem olyan egyszerű, mint a csatos, de nem is olyan nehéz mint a hosszú kendő. A pontról pontra támasztás itt sincs meg, de a csatosnál sokkal jobban a babára igazítható.
Simát néztem nem szövött kendőt de az is jónak tűnik.
Néztem még olyan hordozót linalimeon a gerincoszlopát és a nyakát támassza plsuz ha ránk szakadna az eső védi a kicsit a "kapucni". Erröl mi a véleményetek??
Legjobb a hordozós klub, mert sokszor a "nrm szereti a hordozót" abból fakad, hogy nincs jól megkötve.
Ha az nem, akkor a Facebook marketplace-t ajánlom, mert ugyanazért a pénzért többfélét vehetsz, így ha egy típus nem válik be, simán vehetsz másikat.
Amúgy mi baby tai-t, később nandu mei tai-t használtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!