Egy 2 éves gyereknek szuksege van meg babakocsira szerintetek,ti tolnatok egy 2 évest babakocsiba?
Nyáron lesz 3 éves a nagyobb lányom, még néha használjuk. Amikor időpontra megyünk, akkor eleve jobb, hogy normálisan tudunk haladni, kiszámítható és tényleg oda is érünk időben, de nagyobb távok esetében is azért hasznos, mert hamar elfárad, egy ilyen kicsi gyereknek a simán csak "sétálás" az unalmas, nem összehasonlítható azzal, amikor kiránduláskor vagy játszótéren akár órákig is pörög megállás nélkül.
A kicsi miatt most átálltunk a testvérfellépőre a babakocsin, ez is jó egyébként, ha sietünk. Meg úgy egyébként is. Lusta a szentem, ha nincs fellépő, se babakocsi, akkor kézben vitetné magát, ami azért nem olyan egyszerű, ha van egy 5 hónapos baba a hátamra kötve és egyik kezemben meg a futóbiciklit cipelem, másikban meg mondjuk a bevásárlást.
Nekem még ezért soha nem szóltak be. De nem is érdekelne mondjuk. Törődjön mindenki a maga dolgával, valaki így tudja megoldani, más meg úgy.
"Mert inkább elindulok hamarabb és hagyom felfedezni a világot és tanulni"
Igen, hiszen aki alkalmanként még beteszi babakocsiba a 2 éves gyereket, hogy a 15 perces út ne 1 órás legyen és annak a fele ne könyörgéssel teljen, annak a gyereke amúgy biztos soha nem tudja felfedezni a környezetét :D
Hát nem tudom, mi kertes házban lakunk, fél nap kint vagyunk, az utcán is el járunk motorozni még sétálni, sőt ha busszal bemegyünk a városba, nem viszem a babakocsit, mert kényelmetlen, de sosem jutott még eszembe, hogy ha pl. elszaladunk a boltba vagy védőnöhöz és babakocsival megyünk, akkor a gyerekem nem tud felfedezni.
Annyira kisarkítjátok a dolgokat, hogy az hihetetlen. :D
"Akkor ül a bociklin ha sietni kell valahova. 10ből 1szer kb"
Miért szerited, aki ekkorát babakocsiba tesz, az nem pont ilyen gyakorisággal teszi?
Dehogynem.
Ahova szaladni kell vagy olyan táv, ahova más autóval menne, babakocsi.
Ha ráértünk andalogni, gyalog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!