Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Egy 2 éves gyereknek szuksege...

Egy 2 éves gyereknek szuksege van meg babakocsira szerintetek,ti tolnatok egy 2 évest babakocsiba?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 27. 21:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
75%
Én használnám vele de kb másfél éves kora óta nem tudom belerakni. Sokkal szívesebben sétál vagy motorozik. Még azt se mondom, hogy sokat kell cipelnem, elég sokat bír sétálni, én hamarabb elfáradok mint ő az biztos.
2023. ápr. 27. 22:23
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Az első gyerekem 2 évesen nyugodtan elüldögélt benne, amíg ügyet intéztem, vagy egész napos kirándulás során elfáradt. Fektethető támlájú sport babakocsi volt, így pelenkázni is tudtam benne.

A második gyerek később indult el, majdnem másfél évesen, de onnantól nem maradt meg babakocsiban, mert nem látott ki belőle. Egyik sem aludt szinte soha séta közben, így lecseréltem egy tolókaros triciklire. Abból könnyen körbe tud nézelődni és most 3 évesen is szívesen ül bele. Hosszabb kirándulás során most is hasznos még.

2023. ápr. 27. 22:30
 13/28 anonim ***** válasza:
85%
3 éves koráig toltam benne. Hipotón volt, gyenge. Nem bírt menni. Pont lekakkanrottam,ki mit gondol. Ugyanis a gyerekem az első. Nem a szomszéd Marinéni.
2023. ápr. 27. 22:31
 14/28 anonim ***** válasza:
80%
Egy éves koráig használtuk a babakocsit.
2023. ápr. 27. 22:41
 15/28 anonim ***** válasza:

2 évig volt, ha bev@sárolni kellett akkor vittünk, mert futott amerre látott.

Viszont sétához már nem 1.5 évesen motorozott nem volt 2 futóbicikli.

De ha vidéken, kocsinélkül kéne A ból B be jutni lazán tolnám 3 évesen is.

2023. ápr. 27. 23:54
 16/28 anonim ***** válasza:
Gyerek-, lakóhely- és életmódfüggő. Szerintem meg lehet lenni nélküle, de ha a szülőnek és a gyereknek adott helyzetben az a jobb, akkor ne mások véleménye döntsön! Alapvetően jobban szerettem szükség esetére a hordozót, könnyebb volt vele közlekedni, ritkán babakocsiztunk, de szinte napra pontosan 2 éves korában jött egy olyan helyzet, amikor fél év kihagyás után ismét elővettük, mert én már terhesen nem bírtam volna hordozóban, de messzebbre utaztunk és pont alvásidőben, szóval kellett valami, amiben fel- és leszálláskor nem macerálom, tud aludni. Meg kellett állapítanom, hogy még mindig szívás babakocsival közlekedni. De megmaradt benne és sikerült annyit aludnia, hogy estig hiszti nélkül kibírja a napot. Lehetőség szerint egyébként úgy próbáljuk intézni, hogy a saját lábán mehessen mindenhova.
2023. ápr. 28. 00:20
 17/28 anonim ***** válasza:
27%
Egyáltalán nem, persze ha egészséges. Már bőven tud gyalogolni.
2023. ápr. 28. 01:16
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

17-es, senki nem azt mondta, hogy egy ekkora gyerek nem tudom gyalogolni, nyilván tud. De ennek a korban még simán megmakacsolják magukat, nem akarnak arra menni, amerre az anyuka mondja, sokat megállnak nézelődni.

Ha az ember időpontra megy, nem mindegy, odaér-e a gyerekkel vagy sem.

2023. ápr. 28. 06:08
 19/28 anonim ***** válasza:
67%

Mi már bőven nem használtuk mire 2 lett. 10 hónaposan elindult. 2 évesen már nagy távokat is simán lesétált és szerette is. Az hogy nem célirányosan megy..... Hát elindultunk időben vagy felültettem a biciklimre. Csak úgy tanul meg célirányosan és normálisan közlekedni ha hagyva van neki. Mint álltalában minden. Egy kis kényelmetlenséget be kell vállalni a tanulása érdekében.

Most 3,5 éves és nagyon ügyesen, célirányosan közlekedik. Az átkelőknél megáll, szétnéz, ismerkedik a szabályokkal.

2023. ápr. 28. 06:34
 20/28 anonim ***** válasza:
83%

"Csak úgy tanul meg célirányosan és normálisan közlekedni ha hagyva van neki."

Mert ha a bicikliden ül mögötted, az különb, mint a babakocsi? :)

Mindkét gyerekem 3 éves koráig használtam hébe-hóba a babakocsit, "mégis" mindkettő megtanult normálisan közlekedni. A nagyobbat "tanítani se kellett", 1,5 évesen indult el, de onnantól megbízhatóan jött. Csak épp nem két átszállással a város egyik végéből a másikba. Na bumm.

2023. ápr. 28. 07:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!