Milyen hordozót ajánlanátok, ami biztonságosan tartja a 2 hónapos babát?
Van-e olyan hordozó, ami jó egy ekkora baba gerincének, de NEM kendő?
Láttam kendős-kötözős videókat, de az számomra nem megfelelő. Olyat akarok, aminek fixen megvan tartója, csatja, és persze jó ilyen pici babának. Persze ha van .
Házimunka közben akarnám hordozni, hogy kicsit tevékenyebb lehessek itthon.
Köszönöm a tippeket!
A karikás kendő most elgondolkodtatott. Talán azzal elboldogulnék.
Emeibaby, ha megvan 3,5 kg legalább, ami ennyi idősen azért elég valószínű, amennyiben terminusra született, de egyelőre csak elöl szabad vele hordozni. Háton majd akkor, ha már biztonságosan tartja a fejét, és a teste felső harmadát.
Karikáskendővel pedig gond nélkül bármikor.
A liliputi csatos csak 68-as ruhamérettől alkalmas tartós hordozásra!!!
Szűkítővel MAX napi 30 percet lehet benne a baba.
A kendő sem bonyolult, keress egy hordozós klubot a közelben, vagy egy tanácsadót, ahol próbálhatsz, bérelhetsz eszközöket, és azt vedd, ami próba itán mindkettőtöknek megfelel.
Én a barátnőimtől kaptam egy B-Kay márkájút. Lehet szűkíteni, hogy a pár hónapos ne nagy terpeszben üljön benne, illetve elvileg 3 éves korig elfér benne a gyerek és lehet hasra meg hátra tenni.
A kisfiam 3 hónapos, szeret benne ücsörögni, aludni, nézelődni. Háton egyelőre még nem szeretném hordózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!