Hogyan tudok elvinni sétálni (nyáron, melegben), egy másfél éves és egy újszülött babát? 🤔
Motorhoz kicsi..
Üldögélős fellépő tök jó…
Használtan érdemes, ha nem válik be mégsem, akkor eladod..nem buksz rajta.
16 hónapnál elhondolkodnék a testvérbabakocsin.
13.
Én magamból és az én gyerekemből kiindulva, biztosan testvérkocsit vennék.Nekem még 3 évesen is babakocsizott,illetve még most 6 évesen sem lehetne elengedni motorral vagy biciklivel,mert nem áll meg.És lehet csak én vagyok paramami, de szerintem k..urvára balesetveszélyes hogy anyuka 3-4-5 méterrel arrébb battyog a babakocsival ödönke meg repeszt a futóbicajjal.Történhet bármi, jöhet egy póráz nélküli kutya, vagy egy ételfutár aki épp a telóját bas...zkodja,és már el is gázolta,és nem, nem tud anyuka annyi idő alatt segíteni,DE Ő lesz a hibás.Múltkor nálunk, konkrétan hátulról jött belénk a biciklis a JÁRDÁN, a táskámat karomat elsodorta,ha pár centivel arrébb vagyunk,telibekap minket.
A hordozást meg nem minden baba bírja.Én pl nem is hordozhattam volna,hasi ágyék és gerinc sérvvel,illetve auz amúgy is nagy melleim, embertelenül nagyok lettek, és bármi hozzáért fájt,feszített,nyomódott.
A testvérkocsi sajnos nálunk nem jöhet szóba, mert a kicsi nem az enyém, hanem az unokahugom lesz.
Az én kislányommal mindenképp kell menni sétálni és magammal szeretném vinni az apróságot is, hogy a húgom addig pihenhessen.
Babakocsiban lenne a legjobb, de ha 16 hónaposan még túl kicsi ahhoz, hogy ne babakocsiban legyen a kislányom, akkor marad a karikás kendő.
Hacsak nem találok egy 20ezer forintos lepukkant testvérkocsit 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!