Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen melegben hogy van az...

Ilyen melegben hogy van az újszülött levegoztetese?

Figyelt kérdés
2015. jún. 3. 06:51
 1/6 A kérdező kommentje:
És a hozzászoktatás?
2015. jún. 3. 07:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Délelőtt 10-ig és 6 után mennék ki. Ha nagyon muszáj menni, akkor bármikor, de amúgy inkább a hűvösebb órákban.

1 hetesen már lehet menni.

2015. jún. 3. 08:00
 3/6 A kérdező kommentje:

És mennyi időre?

Van egy 2,5 evesem,így neki jó lenne minél többet kint

2015. jún. 3. 08:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha van árnyékos játszótér, park, akkor mehettek. De én tényleg kora délelőtt vagy kora este mennék. Akár egy-másfél órára is.
2015. jún. 3. 08:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Ebben a melegben is azért várd meg az 1 hetet, és akkor először csak nyisd rá az ablakot, másnap vidd ki az erkélyre, vagy a kertbe 5-10 percre, aztán mehettek.

Azt majd kitapasztalod, hogy mennyire szereti a meleget, az én kislányom már 7 hetes, de nem szeret pl. rövidben lenni, még tegnap is vékony hosszú ujjú body és vékony hosszú kisnadrág volt rajta, így jól érzi magát, rövidben sír és nyugtalan.

Szerintem viheted a nap bármely szakában, nyilván ha lehet ne 12-kor, csak vigyázz, hogy ne érje a Nap.

2015. jún. 3. 08:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Két nyári (júliusi) lányom van, több védőnőnk is volt, mindegyik azt mondta, hogy kivihetem már a kórházból hazajövetel másnapján. Hiszen először aznap levegőzik, mikor hazaviszed a kórházból. Viszont a fokozatosságot érdemes betartani, első nap csak 10 percre, második nap 15-20 percre kivinni. Én is kora este sétáltattam őket.
2015. jún. 3. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!