Anyukák,ti szeretitek a babakocsit tolni?
Az az igazság,hogy én imádom
A boltba ha megyek annyira jó hogy tudok a tárolójába pakolni es nem cipekedek
Picit még menet közbe támaszkodok is rá
Nekem óriási segítség
Igy a gyerek se szaladgál összevissza
De lassan aktuális lenne a babakocsi elhagyása(2 év)
😔
Azt erzem bele gondolni se akarok abba hogy én ezt a babakocsit osszecsomagoljam es eltegyem
Es nincs több babakocsizás
En egy idoben azzal jartam nagybevasarlast csinalni (10 perc gyalog a bolt, vartam a masodik gyerekunket, es nem emelhettem), aztan ez megmaradt utana is :D
Elso gyerekkel nagyon utaltam a babakocsit, es a mai napig ugy erzem, mintha jarokerettel mennek valahova. Sokkal termeszetesebbnek ereztem csatos hordozoban vinni oket, csak a hatam sajnos nem birta, es abba ugye pakolni se lehet.
Mikor a kicsit vartam, oriasi hasam volt, es pihennem is kellett, az ovi 16-20 perc setara tomegkozlekedesi lehetoseg nelkul, az akkor 3 evesem pedig az elboklaszo, minden kovet megnezo tipus. Minden korabbi elkepzelesem es utalatom ellenere en bizony babakocsival vittem az oviba.
Most a kicsivel ennyi idosen marcsak elvetve hasznaljuk, ha hosszu setara megyunk, vagy ha mindket gyerekkel forgalmas helyen jarunk.
Én sem szerettem tolni. A lányom valószínűleg meg is érezte, mert amint megtanult járni, 13 hónapos kortól soha egyetlen egy percig sem maradt meg benne, úgyhogy gyakorlatilag egy éves korig használtuk.
De nekem macera volt.. 🙂
Úgy tűnik hogy akkor én valami babakocsi fanatikus lehetek 😂
Macera van vele,kocsibol ki be pakolni (panelba nalunk)
De annyira imádom hogy inkább kinlodok vele amig ki es be rakom 😄
Jajj, én nagyon imádtam.
A nagyobbal két évig használtuk, akkor született a kicsi, ő mózesben, a nagy fellépőn. Így már ugyan kicsit nehéz volt tolni :)
A kicsi most 3 éves, délben az oviból még babakocsival tolom gyorsan haza aludni.
Szóval én 5 éve tolom a babakocsit, lent minden cucc, bevásárlás elfért, mikor eső volt védte a babakocsi a gyereket, ha sétálni akart kiszállt, ha elfáradt hiszti helyett visszaült. Boltban is csak gyors körbetoltam.
Ha siettünk csak gyorsan toltam a kocsit, nem kellett senkit noszogatni magam mellett, hogy gyerünk mááárrrr....
Ha lehetne még évekig abban hurcolnám őket :)
5 hetes a kisfiam, és alig vártam, hogy babakocsizhassunk vele. Ma és tegnap az orkán erejű szél miatt elmaradt a napi séta, és már minden bajom van. 😔
Bár valószínűleg maga a séta, a kikapcsolódás hiányzik a legjobban. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!