Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Miert elfogadottabb a szulokar...

Miert elfogadottabb a szulokaros tricikli, mint a babakocsi, ha a gyerek nem is tudja hajtani?

Figyelt kérdés

Latom, hogy babakocsi helyet sokan a triciklit ajanljak alternativanak, (nemreg volt is egy kerdes errol, ez ihlette az en kerdesem). Ott a kerdezo szinten nem ertette, miert jobb a tricikli, mint a babakocsi.

Van tapasztalatom mind a kettovel, 3-3,5 evesen lett olyan hosszu a gyerekem laba, es lett akkora ereje, hogy magatol hajtani tudja, addig valoban babakocsikent hasznaltuk. Az en nagyobbik gyerekem utalta a babakocsit, a triciklit imadta, 1 evesen mar abban toltam nehany honapig, igazi megvaltas volt (egy par honapig, ameddig le nem ert a laba, utana szenvedes), szoval ismerem az elonyeit is. Viszont azt tenyleg nem ertem, hogy miert masabb babakocsiba tenni a gyereket, mint egy ilyen szulokaros triciklibe.

2023. ápr. 2. 07:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Pont tegnap gondolkoztam ezen. A kislányom születése óta utálja a babakocsit. A sport rész már kicsit jobb, de ezzel sem indulunk nagy kirándulásokra. Mindennap látok hasonló korú gyerekeket ilyen fancy triciklivel. Elméláztam tegnap, hogy talán nekünk is be kéne szerezni egyet. Aztán meg azon is, hogy egyébként ez mennyire kihasználható. Nagy, az autóba behajtogatni baromi nehéz, robosztus, nehéz, valószínű mire megtanulná hajtani, inkább a kismotoroké lesz már a főszerep. Tényleg érdemes lenne pár hónapra vennünk egyet azért, hogy elmenjünk a játszóig nyűglődés nélkül, meg vissza? Bennem egyelőre az a válasz fogalmazódott meg, hogy nem. De én is kíváncsi vagyok a válaszokra.
2023. ápr. 2. 11:04
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ciki a babakocsi? De gáz...Ez a ciki... Mással foglalkozni a SAJÁT gyereked kényelme helyett...

El se tudom ezt képzelni.

2023. ápr. 2. 11:55
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Jaj,Petike, sajnálom, tudom,hogy fáradt vagy,és lefeküdnél a babakocsiban,de triciklit vettem mert a szomszéd Mari figyel, és mit fog mondani,ha babakocsiba teszlek...

Hát ezért. Undorító egy felfogás.

2023. ápr. 2. 12:01
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
8. Értem, ezt a kérdést nem olvastam. De most mit lehet tenni olyan suta emberekkel, akik cikinek tartják a babakocsit? Én még pityeregtem is mikor lecseréltük 😆 én inkább toltam volna még a futóbicós időszakik babakocsiban (praktikusabb, kényelmesebb, mindent is elnyelő csomagtartó, gyerek nem cseszi szét a vadonatúj cipőjét, ahogy élvezi, hogy leér a lába) de hát ez van. De amúgy ma már minden ciki, szóval én befogom a fülem ilyen emberekre, mert tényleg nem éri meg a hülye véleményükkel foglalkozni.
2023. ápr. 2. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!