Miert elfogadottabb a szulokaros tricikli, mint a babakocsi, ha a gyerek nem is tudja hajtani?
Latom, hogy babakocsi helyet sokan a triciklit ajanljak alternativanak, (nemreg volt is egy kerdes errol, ez ihlette az en kerdesem). Ott a kerdezo szinten nem ertette, miert jobb a tricikli, mint a babakocsi.
Van tapasztalatom mind a kettovel, 3-3,5 evesen lett olyan hosszu a gyerekem laba, es lett akkora ereje, hogy magatol hajtani tudja, addig valoban babakocsikent hasznaltuk. Az en nagyobbik gyerekem utalta a babakocsit, a triciklit imadta, 1 evesen mar abban toltam nehany honapig, igazi megvaltas volt (egy par honapig, ameddig le nem ert a laba, utana szenvedes), szoval ismerem az elonyeit is. Viszont azt tenyleg nem ertem, hogy miert masabb babakocsiba tenni a gyereket, mint egy ilyen szulokaros triciklibe.
Ciki a babakocsi? De gáz...Ez a ciki... Mással foglalkozni a SAJÁT gyereked kényelme helyett...
El se tudom ezt képzelni.
Jaj,Petike, sajnálom, tudom,hogy fáradt vagy,és lefeküdnél a babakocsiban,de triciklit vettem mert a szomszéd Mari figyel, és mit fog mondani,ha babakocsiba teszlek...
Hát ezért. Undorító egy felfogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!