Gyereküléssel kapcsolatban lenne pár kérdésem?
Először is, hogy ti mikor tettetek menetiránnyal megegyező irányba az ülést? Én minél tovább akartam húzni, mert a legtöbb helyen azt olvasom, hogy min.2 éves korig ajánlott, de 9 hónapos kora óta úgy ül. Drága anyósom az ő autójába eleve olyat kapott használtan, amit csak megegyező irányba lehet tenni, vérig sértődött, hogy 7 hónaposan nem engedtem bele, mert szerinte ha már tud ülni a gyerek, akkor már nyugodtan ülhet így.
Most másfél éves lesz, és még mindig bennem van a kétely, hogy biztonságosabb lenne neki háttal.
A másik, hogy egy ideje , amikor beülünk az autóba, elkezdi magát feszíteni a kislányom, először azt hittük, hogy kakil, osszeszoritja a lábait, maga előtt a kezét, el is vorosodik, és nem tudom miért. Mesélek neki út közben (olvasni nem tudok, mert sajnos rosszul leszek), próbálom neki mutogatni a tájat, de nem igazán figyel, csak feszíti magát. Altalaban csak akkor hagyja abba, ha adok neki valami kis nasit közben, vagy ha nézünk egy kis mesét.
Az utolsó kérdésem pedig az lenne, higyha elalszik az ulesben, mivel lehet kitámasztani a kis fejét, hogy ne bukjon előre? Köszönöm a válaszaitokat
Mi mind a 2 gyerekkel kb fél évesen kezdtük az előrefele nézést. Nem azert mert nem olvastam szakirodalmat, hanem mert kb 5 hónapisan mond a 2 elkezdett érdeklődni kifele, előre felém. Ordítás volt minden utunk.
Nekem nagyobb baleseti veszélyforrásnak tűnt az ordítást hallgatva vezetni, mint egy esetleges baleset.
A 2.részhez nem tudok szólni, egyik gyerek sem csinálta.
Amíg kicsik voltak és elaludtak útközben, addig döntve volt az ülés, így nem dőlt előre a fejük. Ahogy nem aludtak el, utána lettek teljesen felültetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!