Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Peg Perego babakocsi véleménye...

Peg Perego babakocsi vélemények érdekelnek, melyik típust ajánlanátok? Ha esetleg valakinek van vagy volt Peg Perego Book 51 Culla Elite Modular i-Size multifunkciós 3in1 típusú kocsija, akkor az ezzel kapcsolatos vélemény is érdekelne.

Figyelt kérdés

2023. márc. 3. 13:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekünk Peg perego pliko p3 babakocsink volt. Én nagyon szerettem. Könnyű volt vele tömegközlekedni is, kisebb autó csomagtartójába is elfért. Nem tudok róla rosszat mondani. Tartós is, több gyereket is kiszolgál. [link]
2023. márc. 5. 11:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2023. márc. 5. 13:15
 3/7 anonim ***** válasza:
A Peg Peregonak csak a régebbi modelljeit ismerem (Pliko P3, Classic, Venezia, Gt-3), de azok alapján megbízható márka, bírja a strapát, könnyű használni. A Bookrol nem tudok nyilatkozni.
2023. márc. 12. 17:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekünk az van. Nem rossz babakocsi de nem vennék újra ilyet. Nincs rugózása a kerekeknek, ha esetleg magasabbak vagytok akkor folyamatosan belerúgtok a vázba alul. Előnye viszont az, hogy könnyű, egyszerű az ülések cseréje és viszonylag kis helyen is elfér.
2023. márc. 18. 10:08
 5/7 anonim ***** válasza:

Book 51 van nekünk, de nem az amit írtál a kérdésben. Mi szeretjük. Nagyon keskeny, így kisebb boltokban is elfér. A sport résszel együtt lehet össszecsukni (sok babakocsi ezt nem tudja). Rugózása tényleg nincs, de minket ez nem zavar, rosszabb terepen is simán megy (a gyerekeim kifejezetten szerették a rázósabb terepet, hamarabb elaludtak). Vettünk hozzá tolókar toldót mert mi is állandóan belerugtunk a kocsiba, de így tökéletes. Az alsó kosara hatalmas, a fél házat bele tudom pakolni.

(Bár nagyon szeretem ezt a babakocsit, ha újra vennék akkor valószínűleg Cybexre esne a választásom)

2023. ápr. 1. 16:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Book 51-em volt, illetve az Easy Drive 3in1, amit mar azota asszem kivezettek. Attol fugg, mi a cel, es milyen a baba. Az Easy Drivenak csak az autoshordozojat hasznaltuk. Annak ellenere, hogy ez egy konnyebb 3in1 (9 kg volt asszem a sportresz), nekem igyis nehez volt, mikor lepcsozni kellett vele, es rakattintani az autoshordozot sem volt nekem konnyu. Eladtuk, mert alig hasznaltuk. Masodik gyerekkel vettem a Book 51-et. Nekem ez is nagy volt, es nem volt valami tartos, nyeklett-nyaklott. Vettem utana egyCybex Eezy S+-t, ami 180 fokig dontheto, bantam, hogy nem ez volt meg kezdetektol, emelle eleg lett volna egy Textilmozes (vagy akar a marka sima rateheto mozese), es ez aztan tenyleg rendesen vegig kihasznalhato. 7,5 kg, okesan pakolhato, mely kupola, varosba tokeletes kerek, de meg akar kicsit hepehupasabb uton is elmegy az ilyen fajta babakocsikhoz kepesti nagyobb kerekei miatt. Terepre nem ilyet vennek, de magas szuloknek varosba tokeletes. Akinek fontos, hogy a gyereket maga fele fordithassa, annak meg ott a twist valtozat ugyanebbol.
2023. ápr. 2. 18:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítő válaszokat!
2023. ápr. 3. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!