Anex Prémium e/type 3:1 multifunkciós Babakocsiról vélemény?
Egy kollégám nagyon jó áron adná, gondolkozom, hogy kéz alól átvegyem-e.
Egy ilyen babakocsi kitart azért 2éves korig? Vagy csak 1?
Előnye/hátránya?
Köszi! Ez jól hangzik!
Egy csoportba felraktam a képet, azt írták, hogy ez is eggyel régebbi. Úgyhogy lehet ez pont az, ami Neked is van!
Akkor mindenképp teszünk vele egy próbát, mert olcsón is jönnénk ki vele!
Köszi a véleményt! 😊
Nekem ilyen van. Már régóta tetszett, és mikor terhes lettem, nem volt kérdés, hogy ez lesz a babakocsi. 4 hónapja használjuk. Eddig nagyrészt a mózseben volt a baba. Párszor használtuk a sportrészt is már. Nagy előnye, hogy szinte teljesen dönthető, így akár újszülött kortól tudod azt is használni. A hordozóba kellett venni egy szűkítő betétet. Nagyon strapabíró, nem egy rozoga babakocsi, és szerintem nem is batár nagy. Három barátnőmnek is mostanság született babája, az ő babakocsijuk tényleg hatalmas, az Anex egy kis karcsú balerina azok mellett :D
A nem túl jó állapotú járdán is könnyen el lehet tolni. Amúgy én napi szinten 5-7 kilométert megyek vele, terepen/városban és tényleg nagyon bírja a kiképzést. Terveim szerint még a következő babámat is ki fogja szolgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!