Milyen babakocsi illene leginkább egy Insta. anyukához?
Egy hozzáértő igenis megtudja mondani. Es egy hozza nem értő is sejtheti hogy van kulombseg.
Illetve egy regi ossze sem hasonlithato egy ujjal.
Láttál már te uj tipusút?
Ezekszerint NEM.
Egy regebbinek mar a vaza sem olyan mint az uj tipusue
A huzata sem. A regiek mar koszosak,napszivta allapotba vannak,karcosak,kerekei kopottak.
Szerintem ne vegyuk egy kalap ala. Foleg hogy amirol te beszelsz az akar 40 ezer ft tol is elerheto. Amirol pedig en beszelek ott akar az 1 millio ft ot is elerheti ha minden kiegeszitot megvasarolnak hozza.
Segítek, SOK!
Persze 3
3 olyan aminek az összértéke 100.000 ft.
És hozzád mi illik?
Amikor egy kerdesre sem tudsz ugy valaszolni hogy az ne legyen sértő.
Mi bajod kezdjuk ott azzal aki más származású?!
Ha megvan már mi legyen, mi a kérdés?
Valaki leírta a véleményét róla, neked nem tetszik, nyugtázd és ennyi. Nem kell leállni bizonygatni, hogy deeeeee igenis.
Ha ennyire biztos vagy a dolgodban, akkor vegyél olyat.
Megjegyzem, én nem értek a babakocsikhoz, de ilyen xploryt akkor se vennék, ha fizetnének, hogy tegyem bele. Egész egyszerűen röhejes, ez az irodaszék, amire rátettek valamit.
De ez az én véleményem, egyéni szubjektív dolgokon meg értelmes ember nem vitázik.
Irodaszék....
Elolvastam pár stokke kérdést,erdekes modon nem ertesz hozza mégis 10/5stokke kerdesnel szerepel az irodaszek szó.
Amiket ezekszerint te írsz...
De minek.. 🤷♀️
Ha erteni nem ertesz hozza es még a kérdésre se a valaszt adod csak odaírod ezt a hulyeseget.
Miért nem lapozol túl ezeken egy másik kérdesre amihez esetleg értesz is és talan még használható választ is tudnál adni
Irigy mert neki nem telik rá.
Inkább v6 mint x modell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!