Létezik nagyon picire összecsukható de strapabíró babakocsi?
Nekünk olyan van ami lapra csukható és van ilyen kihúzós kar rajta ,mint a gurulós bőröndökön, egész kényelmes úgy húzni. Elég masszív babakocsi, egy nagy hibája van, az apró kerekei, emiatt nehéz tolni rossz járdán.
Mindjárt megnézem a márkáját él belinkelem
1-es millió és egy ilyen van, max. nem abban az árkeretben, amiben gondolkodsz.
De egyébként buszon nyugodtan tolhatja nyitva üresen is a mama, senki nem fogja megszólni érte.
7, egy 2 éves gyereket hova tesz? A saját lábára.
De nem is akkor akarja összecsukni a mama, ha vele van a gyerek. ;)
7es, mondjuk kinyitja mielőtt bemegy a gyerekért, meg azután csukja össze hogy leadta? Csak egy tipp:-D Nálunk amúgy ott lehet hagyni a bölcsiben, és de, egyszerű összecsukni. Az meg hogy drága-e relatív. Az én anyukám fél perc alatt összecsukja és ki is nyitja:-D Sőt, még apukám is.
Igen, lehet venni 10 ezerért is, ami pár hónap alatt összetörik és kényelmetlen.
Én vettem drága, fancy babakocsit, amit borzasztó macerás volt használni, állandóan rángatni kellett, hogy az ilyen olyan funkcióit használni tudjam, cserélgetni rajta a tartozékokat, úgyhogy vettem végül ilyet.
Nem drága, semmi extra, de nekünk nagyon bejött, és tényleg egy kézzel össze lehet csukni picire. És jó nagy a napernyője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!