Ajánlanátok kicsire összecsukható babakocsit, aminek nem osztott a tolókara?
Kb 60 rá a keret, akár használtan is.
Ps. Cybex Balios S nem érdekel, nekem az már nagy.
Hát a Balios nem is kicsi, valóban. Az csak a full funkciós kocsik között kicsi.
A kicsire csukhatóságon kívül van szempont?
Mert rengeteg van.
Pl: kell hogy feléd is nézhessen a baba?
Xl kupola?
Súlya?
Súlyhatára?
Magas gyereknek?
Kerekek, felfüggesztés?
1, azt, hogy nem két szarv, hanem egyben van.
Alapvetően ami lapra csukható, az egybe tolókaros.
Ami esernyőre, az kettő, de van kivétel, pl: cybex callisto esernyőkocsi, de egyben van a tolókar, csak összecsukáskor válik ketté.
Funkcióban egyébként annyit számít, hogy az egybe tolókaros egykézzel tolható.
Köszi 3.
Akkor en tudom ajánlani a Hauck sunnyt. Nekünk az van. Nem egy csúcs minőség, de a megadott árba belefér és azt tudom mondani korrekt is ennyi pénzért. Könnyen irányítható, könnyen csukható, kicsire csukható. Minket még nem hagyott cserben.
Direkt nem akartam túl sok szempontot megadni, mert akkor túlságosan leszűkíteném a kört. Vannak persze kívánságok, de azokkal tudok kompromisszumokat kötni. Kupolája legyen, de nem kell Nagynak lennie, megfordíthatónak sem. Ja és nem kellenek nagy kerekek, városban használnánk. Gyerek amúgy 1 éves 9 kg.
Köszi a Sunny tippet, tényleg korrekt kocsinak tűnik, de ezt is nagynak találom.
A kupolát Gb pockit+ szal szemezek, de az talán túl nagy kompromisszum az összecsukhatóság oltárán, elsősorban a tolókar miatt, ezért is ezzel a kitétellel írtam ki a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!