2 és 5 éves gyerekeknek testvérfellépős, könnyű, összecsukható, nagy kerekű sportbabakocsit tudtok ajánlani?
Hosszú nyári programoknál elkélne egy olyan babakocsi, amiben a kicsi el tud aludni, ha elfárad, a nagy pedig fel-felléphet rá. A legideálisabb az lenne, ha alul még jókora tárolója is lenne, de a legfontosabb, hogy viszonylag könnyű és összecsukható legyen, valamint nagy kerekű és stabil a nehezebb terepekre is.
Köszönöm a segítséget.
Huhh, hát én a 2 évest se teszem már babakocsiba, pedig még csak 3 hónap múlva lesz 2 éves, de már nagyon régen nem marad el babakocsiban, örökmozgó gyerek.
Egy ötévest babakocsiba tenni? :O Én még ilyenről nem hallottam.
Sajnos olyat ajánlani,ami minden kritériumnak megfelel, nem tudok, de nekünk PEG Perego pliko testvérfellépős volt, amikor 2 és 3 évesek voltak a gyerekeim, és bevált.
Ennek már vagy 3 éve, nem tudom,a jelenlegi modellek most milyenek.
Köszönöm szépen a válaszodat, kedves második válaszoló:)
Első: Nem olvastad el a kérdé alatti kifejtést, igaz:):)?
Elutazunk egy egész napos szabadtéri programra, a kislány délután aludna, a nagynak esze ágában sincs, de délutánra esik össze az egész napos sétától, fáradtságtól. Erre tökéletes egy ilyen babakocsi, a kicsi alhat benne, a nagy kicsit felléphet rá, ha elfáradt, és leszállhat újra bármikor.
Nyilván az utca végén lévő kisboltig én sem teszem már az egy évest se babakocsiba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!