Melyik gyerekülés megbízható, de nem horrol áron van?
#18 vok. A 2,5 éveseim lábai így biztosan nem lennének kényelmesen órákon keresztül. Egyébként mennyi idős a gyerkőc a képen?
Mert itt a lányom beszállás után, és látszik h ha fordítva lenne az ülés mennyire fellenne húzva a térde végig az út alatt
20: "nézni is szörnyű" - ezen jót kacagtam. Én például konkrétan mindenhol ahol tehetem, széken, ülésen, kanapén, felhúzott lábbal ülök órákat, mert úgy kényelmes. A férjemnek nem, de ő meg annyira nem ruganyos, hogy a bokáját nem tudja megfogni. Egy gyerek meg úgy hajtja még magát bármilyen erőfeszítés nélkül, ahogy szeretné. Egyrészt sokkal lazábbak a szalagjai, másrészt még az ízületek nincsenek ennyi idősen "összecsontosodva".
21: miből gondolod? Abból, hogy neked nem lennének kényelmesek? Miért baj, ha fel lenne húzva a térde?
A lányom 2,5 hónap múlva lesz 3 éves. 98-as ruhákat hord. 95 cm magas.
Nem az a baj h fel van húzva a térde hanem hogy nincs lehetősége kinyujtani.
Lehet h felhúzott lábakkal vagy sokáig, de szerintem csak nem veszed észre h olykor olykor kinyujtod, majd vissza teszed.
Őszinte leszek. Valóban nem hiszem el.
Ha pedig baleset lenne és a legrosszabb történne meg, így is úgy is magadat hibáztatod majd hogy mi lett volna HA (így kötöm be, a másik oldalra teszem az ülést stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!