Szerintetek érdemes hordozót venni 20 kg-ig? Vagy elég a 13 kg-os?
11 kg a lányom 2 évesen. Már zömében vagy lábon jön, vagy valamilyen közlekedési eszközön (futóbicikli, kismotor, ilyesmi). Kizárólag ha hosszabb távra vagy orvoshoz megyünk, akkor vinném max hordozóban, de még így is a babakocsi a kényelmesebb.
Most oké, hogy az én lányom relatíve kis termetű és vannak babák, akik ennyit nyomnak 10 hónaposan is, ez simán benne van a pakliban nálatok is, egyik sem kiugró érték, ugyanakkor ha belegondolsz, hogy egy átlag iskolás (6 éves) van 20 kg, én egy kicsit túlzásnak érezném a hordozót. Más kérdés, hogy baj abból sosincs, ha tovább lehet használni, mert ugye, mint te is írod, ki tudja, hogy alakul a dolog. Extra pénzt mondjuk ezért nem fizetnék, de ha amit kinéztél, jó újszülött korban is meg 20kg-sen is, akkor szerintem ártani nem ártasz vele.
Milyen hordozó? Amivel magadra veszed, csatos hordozó vagy autós hordozó?
Megmutatod mit néztél ki?
#1 Köszönöm szépen! 😊
Hát igen, az én fiam 3 hónapos múlott, több, mint 7 kg, ruhástól 7,5. Nagyon sok mindent megtudnék csinálni mellette, de ha kézben van nem igazán megy. Egyedül vagyok, segítségem csak a férjem, de ő dolgozik is. Azt már elfogadt, hogy egyszerűen nem vagyok képes ugyanarra, mint baba előtt (háztartásilag), de azért vannak dolgok, amiket muszáj megcsinálni, de az úriember max 10-15 percig van el a játszószőnyegen, aludni sem alszik nagyokat már. Persze sokáig nem tartanám benne, hiszen nem jó a hátának - azt olvastam.
#2 Persze! Csatolható hordozó. Mi külföldön élünk és ezt néztem ki. 😊 Ugyanez a márka van 13 kg-ig (a linken látható 20-ig), az kb. 30 euróval olcsóbb.
Link: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!