Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Melyik sport babakocsi vált be?

Melyik sport babakocsi vált be?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sport babakocsi vásárlása előtt állunk. Érdekelne kinek mi vált be ami 7 hónapos kortól megfelelne?

Fő szempontjaim:

-rossz terepviszonyokra

-magasabb ülőrész

-széles fekvőfelület

-lapra csuható

-a kupolán legyen kukucskáló.

Árkategória max 120ezer.

Használtan nem szeretnék venni,mert ahogy nézegettem sok babakocsinak a kerekei elég durván elkopnak.. :/

Írjatok kinek mi vált be és miért!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Hozzáteszem voltunk pár bababoltba.. de erre felénk elég csekély a kínálat.. így nem jutottam előrébb.. :((

2022. szept. 28. 07:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"egy 8kg-os kocsi az már pille lenne 😅"

Egy darabig 😅

Ezért volt nekünk 4 kocsink két gyerekkel. Először mellényúltunk, nagyon nehéz, és kényelmetlen is volt. Lecseréltük egy 10 kilósra, pehelynek érződött kb. még 4 hónapig. Utána találtunk egy 8 kilósat (akkor az volt a legkönnyebb), de azért amikor a 13 kilós elaludt, nem volt egyszerű abban se felcipelni. Második gyerekkel ezért vettünk egy 5,9 kilós kocsit végül (Cybex Melio).

2022. szept. 28. 10:01
 12/14 A kérdező kommentje:

11-es hát most jót nevettem! 😂Amúgy szörnyűek vagytok most már aztán tényleg fogom a fejem 😅

[link]

Talán ennél döntöttem..

Igaz sokkal nem lesz könnyebb.. de majd váltok megint ahogy nő a gyerek szerintem én is.. 😅

De nagyon rossz így láthatlanba.. 😕

Esetleg ha erről valakinek van jó vagy rossz tapasztalata,azért írja meg! Köszönöm Mindenkinek! 😊

2022. szept. 28. 10:43
 13/14 anonim ***** válasza:
A lépcsőn feltétlen cipelned kell? A miénket szépen föl lehet léptetni. Először megbillentem, felteszem az első kerekeket a második fokra. Majd emelem a hátulját és fölteszem az első fokra. Utána a hátsó kerekekre állítom megint, az első kerekeket fölteszem a harmadik fokra. És így tovább. A legtöbb lépcsőt, aluljárót stb. simán le tudjuk küzdeni. Lefelé ugyanígy, bár kicsit nehezebb, persze háttal megyek le, annyi, hogy az első forgós kerekeknek megfelelően irányba kell állni. Sajnos videót nem találtam róla, pedig leírni sokkal bonyolultabb, mint elmondani.
2022. szept. 28. 14:57
 14/14 A kérdező kommentje:
Sajnos igen,túl nagyok a lépcsőfokok és a gumis kerék csak úgy pattan,hogy majd ki esik benne a gyerek. Az első kerekek jóval kisebbek,mint a hátsók,kiesne belőle szegény. 😅 Már próbálkoztam,de sehogy nem kivitelezhető. Levinni gyerek nélkül letudom csak felhozni nem mikor alszik benne ugye.
2022. szept. 29. 04:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!