Melyik sport babakocsi vált be?
Sziasztok!
Sport babakocsi vásárlása előtt állunk. Érdekelne kinek mi vált be ami 7 hónapos kortól megfelelne?
Fő szempontjaim:
-rossz terepviszonyokra
-magasabb ülőrész
-széles fekvőfelület
-lapra csuható
-a kupolán legyen kukucskáló.
Árkategória max 120ezer.
Használtan nem szeretnék venni,mert ahogy nézegettem sok babakocsinak a kerekei elég durván elkopnak.. :/
Írjatok kinek mi vált be és miért!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Hozzáteszem voltunk pár bababoltba.. de erre felénk elég csekély a kínálat.. így nem jutottam előrébb.. :((
Sziasztok!
Hát én ezt a Lupo-t csak 2 in1 vagy 3 in 1 -ben látok. Van külön is csak sportban valahol?
Vagy ti hogy vettétek?
Nekem jelenleg most Adamex Barletta van amúgy,nagyon jó babakocsi,csak nagy meg brutál nehéz már 10kg-os gyerekkel. 😅
Ezeket nézegettem eddig nagyon.. de élőben csak a Kinderkraftot láthattam.. a többit nem.. 😕
P&M move 2 Air
Lionelo Anet
Joie Litetrax
Britax Römer B-Agile M
Kinderkraft Grande xxl
Kedves 3-as,megnéztem.
Tényleg olyan párnás az ülőfelülete,mint ahogy a képeken látszik? Könnyű irányítani? A kerekei jók? Nálunk olyan vacak járdák vannak,hogy borzalom.. nem tudom az ilyen habkerekek mennyire kopnának gyorsan.. 🙁 Ezért nem tudok dönteni.
Hármas vagyok. Igen, az egy plusz betét benne egyébként.
Könnyű igen, stabil, teleszkópos, csapágyazott kerekekkel.
Ha a 13 kilós adamexet sokallod, nagyon nem leszel kisegítve a 11 kilós Careteroval, touragooval, a 14,5 kilós lupoval meg főleg nem. :)
A könnyű kocsi 8 kiló alatt kezdődik.
Az igazán könnyű pedig 6 alatt.
De ezek nem olcsók.
3-as köszönöm a képet! :)
8-as hát igen,igazad van..
Sokat van ugye a házban meg terszon a kocsi,mert könnyen elalszik benne,a teraszon meg ugye levegőn tud aludni. Csak hát sok a lépcső.. és amikor megyek valahova hát nem túl jó állandóan le fel cipelni.. főleg,ha benne alszik.. na úgy megszakadok mire felviszem gyerekestől.. :D
Amúgy ez az Adamex is 14,5kg a sportrésszel.. 😅 Most mértem le,egy 8kg-os kocsi az már pille lenne 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!