1/10 anonim válasza:
Nem, a fejét se tudja tartani, kendőbe szokták az ilyen picit tenni.
2/10 anonim válasza:
Kenguru nem ajánlott, kifelé hordozni szintén nem. Nagyon jó kendők és félcsatos hordozók vannak, érdemes akár tanácsadásra is menni.
3/10 anonim válasza:
Ebbe?! Sose
Ez egy kenguru.
A csípőjét olyan szépen szétcseszi, csak na...
Ez a kifele tartás... ez meg aztán büntetendő...
Ha hordozót akarsz, akkor mei tai vagy manduca... ezeket nézegesd. De mind 3 hónapos kor utántól.
Elötte max kendőbe.
5/10 anonim válasza:
rugalmas kendő, szovott kendő esetleg karikás kendő. ha tartja a fejét mei tai/lili tai, 68as ruhamérettől csatos hordozó. én liliputit használok, csak ajánlani tudom. kifelé hordozás káros, a kenguru meg végképp. az a jó, ha térdhajlattól-térdhajlatig alá van támasztva, így tehermentes
6/10 anonim válasza:
Ebbe semekkora babat ne akarj rakni, olvass utána a hordozasnak megbízható helyeken
7/10 anonim válasza:
Ebbe soha be rakd a gyermeked, kenguru.
8/10 anonim válasza:
Ebbe soha, semmilyen babát ne tegyél. Ez nagyon káros
9/10 A kérdező kommentje:
Akkor ezt gyorsan el is felejtem! :)Köszönöm mindenkinek a választ.
2022. szept. 8. 02:40
10/10 anonim válasza:
6 hetesen neki még rugalmas, vagy szövött kendő kell. Ha már tartja a fejét, mehet egy mei taiba, később csatosba.
Keress egy hordozós klubot, tanácsadót a közeledben, segít eligazodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!