Melyik az a babakocsi, amit soha nem vennél meg újra, és miért?
Quinny , minden 2. honapban kidurrant a kereke, a fekje pedig megbizhatalan volt.
Kulfoldon lakunk, itt ez olcso kategoria.
Peg perego aria, teljesen széthullott....
Amit viszont 100x megvennék újra: Adbor Marsel Sport, 3 gyereket csinált végig úgy, hogy a mózesben egymás mellett aludt az újszülött meg a 21 hós, és testvérfellépőn állt a 4 éves. Csakhát sajnos 17 kg...
Cam compass.
Ódákat zengtek róla, előtte egy Cam Taskink volt, amit imádtam, de a Compass egy förmedvény. Nádszálvékony gyerekemnek is keskeny volt, a háttámlát nem lehetett rendesen beállítani, úgy ült benne a gyerek, mint egy kérdőjel. Gyűlölt benne utazni. 1,5 éves korában elhagyta a babakocsit, inkább sétált mellette, csak ne kelljen benne ülnie. Sajnálom, hogy annyi pénzt kidobtam rá.
Mamakiddies premium baby 3in1
Olyan volt, mint egy játékbabakocsi. Rosszul illeszkedő részek, vacak technikai megoldások, kicsi ülőfelület. 10 hónaposan nem tudtam bekötni az overált viselő gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!