Szerintem csúnya kocsi,és bár nem próbáltam, de szerintem ránézésre kicsi az ülőfelület,kényelmetlen a gyereknek.De ez nem biztos.Nem érdekel ki milyen kocsiban tolja a gyerekét.
2022. jún. 16. 16:19
13/21 anonim válasza:
11. Akkor vezesd a kis autódat es foglalkozz a saját sekélyes kis életeddel! Ítélkezés helyett, foglalkozz a kis porontyoddal, ha van egyáltalán. Nem attól függ milyen anya vagy, hogy milyen babakocsit tologatsz 🤦♀️
2022. jún. 16. 16:25
14/21 anonim válasza:
Tiszta karc, a nap agyonszívta... ÉLETVESZÉLY, komolyan :D Nem is értem, hogy lehet karcos, napszívta kocsiban gyerekeket tolni :D Aki még az újabb szót se tudja normálisan leírni, az ne fikázza azt, aki nem vesz drága kocsit. Nekem egy használt Mamas & Papasom van, veszélyesen karcos és morzsás, olyan kopott a kereke, hogy a pláza sima kövén van, hogy nem forog, csak csúszik :D Újonnan 300 ezer volt, de használtan 70-ért vettem (amúgy egy tök stramm kocsi), már ez se kapható, és ehhez sincs alkatrész, mégis benne tolom a gyerekemet. Megtehettem volna, hogy újat veszek 300-ért? Meg, de nem érte volna meg nekem, mert inkább költöttem más fontosabb dolgokra. Pl. gyerekülés. Azt megvettem 190-ért.
2022. jún. 16. 16:46
15/21 anonim válasza:
15. Akkor ha látsz valakit a 2021-es suzukijából szúrósan nézni amikor tolod a gyereket, tudd nagyon gáz vagy a használt babakocsiddal :D
2022. jún. 16. 16:50
16/21 anonim válasza:
Úristen, mi, INGYEN kaptunk egy 10 éves napszitta, kopott babakocsit. Eddig senki nem bámult meg az utcán hogy mi ez a vacak szar amiben gyerekemet tolni merem.
2022. jún. 16. 17:40
17/21 anonim válasza:
Autó esetén tényleg probléma, hogy sokan járnak régi, rossz műszaki állapotú darabokkal, mert divatos de nincs pénzük másra.
Nade egy babakocsinál? Komolyan gondoltad ezt a veszélyeztetés dolgot? Hidd el, egy napszítta vásznú kocsiban is ugyanolyan jól alszik a baba. Nem olyan szétesősek ezek. A gyereket nem érdekli. A mi kocsink van vagy 40 éves, ilyen hagyományos nagykerekű, annak sincs semmi baja.
2022. jún. 16. 17:43
18/21 anonim válasza:
Én pont leszrom, hogy ki milyen kocsit használ. Mondom ezt úgy, hogy egy elég drága cybexet vettünk, tehát nem az irigység beszél belőlem, hanem komolyan mondom, hogy nem érdekel, én a mi kocsinkat szeretem, és séta közben vagy a babámat nézem, vagy ha ő alszik, akkor mobilozok.
2022. jún. 16. 18:07
19/21 anonim válasza:
Nincs valami rosszindulatú, unatkozó barátnőd, akivel ezt kitárgyalhatod? Ja, minden normális ember kikopott mellöled valamiért, nem is értem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!