Ikrekkel sétálni?
Másfél éves fiaimmal szeretnék sétálni kézen fogva.
Az egyikkel 2km-eket simán lehet, fogja a kezem,szedeget köveket, ha megállunk se szalad el.
A másik fiúcska a kezemet se akarja nagyon megfogni hiszti nélkül :( (az apjával gyönyörűen sétál,mint velem a tesója)
Az egyik nagyon menne,igényli,h kézen fogja csavarogjunk de a másik velem nem hajlandó setálni, a babakocsit egy kezzel nem tudom tolni,az elektromos kisautot egy kezzel nem tudom iranyitani ha az egyikkel setálnék és a másik benne ülne.
Mit csináljak? Mindkettő szófogadó,ügyes gyerek de a kisebbikkel nem jutunk egyről a kettőre akármit csinálok pedig tudja,hogy hisztivel nalam semmire nem megy.
Valamint ha kimegyek velük a jatszora ami nalunk egybol a fout mellett van nem merem mindkettot elengedni egyszerre mivel semmi “akadaly” nincs az utig ahova kiszaladhatnak. Szoval valtogatni kell oket a babakocsiba..:(
Ikresek hogy oldjátok meg segítség nélkül??
Hogy létezik, hogy főút mellett nincs zárt kerítés a játszótér körül?
Amúgy nincs más megoldás, mint most.
Vagy az egyiket felkötöd hordozóba, a másikat kézen fogva.
Apa dolgozik seta idoben:)
Van a fout es 3meterrel odebb a jatszo, en se tudom ez igy,hogy johetett letre😬
Koszonom mindenkinek a valaszt:))
9-es: egymas melletti babakocsink van amit egy kezzel nem birok a jardan maradva tolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!