Semmiképpen nem vettem volna rózsaszín babakocsit (és milyen jól tettem, lányom után kisfiam született). Ez szerintem is giccses. Vannak olyanok, amik nem ennyire feltűnőek és nem teljesen rózsaszínek, azok még jók szerintem.
2022. márc. 28. 09:18
13/21 anonim válasza:
Ennél gusztustalanabb babakocsit még soha nem láttam. Győzike vehetett ilyet anno maximum, borzasztóan giccses. Egyébként én úgy gondolom (gondoltam eddig), hogy, minden embernek tök mindegy miben tolod a babát, oda se néznek, de ha ezt a förmedvényt meglátnám, biztos, hogy röhögőgörcsöt kapnék.
2022. márc. 28. 09:20
14/21 anonim válasza:
13-as én is ezt vettem észre. Senki sem figyeli még a gyereket sem, nemhogy a babakocsit. Kb minden ember magával van elfoglalva, de ez így is van rendjén.
Ez a babakocsi viszont annyira szemmegerőszakoló, hogy borzadály. Csúnya.
2022. márc. 28. 10:11
15/21 anonim válasza:
13-as, es szerinted a tulajdonost mennyire erdekelne, hogy te rohogogorcsot kapsz ?
Mindenki vegyen olyat ami neki tetszik.
2022. márc. 28. 10:46
16/21 anonim válasza:
15 Remélem semennyire nem érdekli, engem biztosan nem érdekelne más véleménye. De nem is szoktam megkérdezni a gyakorin, hogy, milyen színű, mintájú dolgokat vegyek. Akkor mégiscsak érdekli, nem?
2022. márc. 28. 11:49
17/21 anonim válasza:
De, kicsit giccses, de esküszöm bejon 😁 szívesen tologatnam.
Ezzel csak az a probléma amúgy ha szeretnétek második babát, es fiú akkor venni kell egy ujjat. De amúgy egyedi. Vedd meg nyugodtan, es ne érdekeljen senki véleménye 🤷♀️
2022. márc. 28. 12:45
18/21 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek aki a jó ízlés határain belül és valóban a kérdésre válaszolt<3
2022. márc. 28. 15:49
19/21 anonim válasza:
Nekem nem tetszik.
2022. márc. 28. 17:20
20/21 anonim válasza:
Szerintem a Koi verzió sokkal szebb.
Vagy ha mindenképpen a virágos vonal, akkor ugyanez a verzió, csak szürkében.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!