Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ha valahol meghallod hogy...

Ha valahol meghallod hogy Stokke rögtön beugrik hogy milyen márkáról van szó és hogy milyen termékeket forgalmaznak?

Figyelt kérdés
2022. febr. 11. 13:04
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Èn először csak láttam,de akkor mèg nem tudtam hogy mi a neve,bár nem vennèm meg
2022. márc. 13. 19:15
 22/29 Derjaderja ***** válasza:
A GyK-n hallottam róla először már 2gyerekes anyaként.
2022. márc. 17. 18:53
 23/29 anonim ***** válasza:
54%
Igen, nekem rögtön beugrik a rémségesen ronda abszolút nem praktikus méregdrága babakocsi.
2022. márc. 18. 15:21
 24/29 A kérdező kommentje:

Nemegészen értem,hogy miért lenne ronda

Szerintem nagyon egyedi a többi kocsihoz képest

Nekünk is stokke van,nagyon praktikus,könnyen tolható,gyerek szuperül kilát belőle,magasan ül,tágas

Nem bántam meg hogy Stokke mellett döntöttünk

Én nem tudok róla rosszat mondani

Az ára teljesen reális nekünk.

2022. márc. 28. 20:52
 25/29 anonim ***** válasza:
81%
Ez most csak azért volt kérdés, hogy leírhasd milyen szuper és nektek is az van? 😂
2022. márc. 29. 07:07
 26/29 anonim ***** válasza:
74%

İgen, szerintem azért 😄

Mondjuk csak tologatni benne a babát természetesen megfelel. Én abból indultam ki, hogy egy átlag nő napi szinten vásárol, bkv stb. Eme célra számomra nem praktikus, kicsi a csomagtartó része is. Mi mondjuk kirándulni is szoktunk..

De ízlések és pofonok. A lepontozott 23-as voltam.

2022. márc. 29. 08:13
 27/29 anonim ***** válasza:
Szerintem a szépség szubjektív. Nekem nem tetszik a Stokke dizájn, ettől még másnak bejöhet.
2022. márc. 29. 08:50
 28/29 anonim ***** válasza:
74%

Nekem tetszik, szerintem nincs vele gond. De úgy csinálni, hogy csak az a jó, mert nekem az van, az tök gáz. Ugyanez a cybex fanclubban is. 😅

2022. márc. 29. 08:55
 29/29 anonim ***** válasza:
35%

Nekem nem tetszik,valahogy nem azt a biztonságos kocsi érzést kelti bennem.Oké,oké,tök modern,meg drága,lehet mutogatni instán meg menőzni az orvosi rendelőben vele,de..ennyi.

Sokkal jobban szeretem a stabil,erős,nagy kerekű kocsikat.Azokból is van több százezres kategória,arra már jobban megéri szerintem költeni,hiszen nem kinézetet hanem kényelmet és biztonságot veszel annyiért.Ami a babának fontosabb mint 'rajolni a spanciknak',hogy apukának mire volt nyitva a pénztárcája.

2022. ápr. 10. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!