Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Stokke babakocsiról mi a...

Stokke babakocsiról mi a vélemény?

Figyelt kérdés

Tehetősebb rokontól lehetőségünk lenne megvenni gyakorlatilag jelképes összegért egy nagyon megkímélt állapotban levő Stokke Xplory V5 kocsit, sportrésszel, autós hordozóval és mózessel. Alapból nem venném meg, mert drágállom nagyon.

Azoktól kérnék szépen véleményt a kocsiról, akik már ténylegesen használtak ilyet. Azt tudom, hogy nehéz, de ez nem szempont, mert nem kell magasra cipelnem.

2022. jan. 25. 09:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mi nemrég vettunk egy stokke v6 babakocsit

Igaz csak a sport reszet,a mozest mi mar nem tudnank hasznalni

Szerintem nagyon jo babakocsi,azt alairom hogy draga talan meg aztis hogy nemis er ennyi penzt hiszem semmi rugozasa nincs,nagyon felveszi az ut minoseget,dragak hozza az alkatreszek ha valami meghibasodik,aki egy stokke kocsit megvesz az erre is gondoljon!

Viszont imadom egy egyedi küllemét,gyonyoru huzatokat lehet ra kapni,szerintem a váz nyitása zarása nagyon egyszerű,viszont a csomagtérbe sok helyet foglal ,van benne lepcsozteto funkocio ami mondjuk ra hogy hasznos de ez csak pár lepcsofok eseten hasznalhato,azt senki se gondolja hogy majd panelba a 4.emeletre o fel le lepcsozteti.

Maga a sport resz velemenyem szerint tágas,a gyerek kenyelmesen elfér. Szuper alsótáskával rendelkezik,lehet bele pakolni.

2022. jan. 26. 11:53
 12/12 anonim ***** válasza:
36%
Akkor sem kellene ha ingyen adnák,csak azèrt hogy felvágjak biztos nem venném meg, egyáltalán nem tágas,pláne a sportrèsz szegèny baba kilóg belőle,biztos jót tesz a derekának is
2022. márc. 13. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!