Stokke-hoz hasonlo magassagu babakocsit keresek. Nem a tolokar magassagara gondolok, hanem a vaz magassagra, ahol a gyermek magasan ul! Letezik hasonlo vagy csak a Stokke van ilyen magasban?
Hát,ő..többé kevésbé az a magas vázas kocsi,de nyílván ki lehet keresni más márkát is.
Mi a gond a Stokke márkával?
Semmi gond vele.
Csak szeretnem tudni van-e masik fajta ami ilyen magas vazu.
Valasztas szempontjabol ha lenne megneznem azt is.
Nekunk nem ez a tipus van, de elgondolkodtam rajta, hogy lecserelnenk a mostanit.
Elsosorban az tetszik benne a legjobban, hogy magasan ul benne a baba, jelenleg ez elegge motival.
Tetszik, hogy kozelebb van hozzam a gyerkoc, mint a foldhoz.
Illetve allitolag nem foglal nagy helyet.
De persze nem hatrany az sem, ha nem 12kg-os a babakocsi.
Arban nem tul kedvezo, de bevallom, nem is ujonnan szereznem be.
Olvastam rola pozitivat, negativat (nyilvan, mint mindenrol).
Ezert is erdeklodom van-e vajon vetelytarsa?
De most a google nem bizonyult tul jo baratnak (vagy csak rosszul keresgelek😅)
Nos, igen, az ara... Nem mondom, hogy sajnalom a gyerektol, de szamomra luxus az az arkategoria egy babakocsiert. Nyilvan, aki megengedheti maganak, tegye meg, engem nem zavar! De reszemrol mindenki addig nyujtozkodjon, mig a takaroja eler :)
Ezert is keresek elsosorban mas alternativat.
Ha pedig vegkepp nem tudok lemondani errol a "luxusrol" akkor utana keresek olcsobban, hatha :)
Ez azért nem olyan drága,és elég magasnak tűnik.:)
#9es
Amitnte belinkeltél ez egy teliesito szett, ha megnezted:)
Ez nem egy komplett babakocsi, csak kiegeszitok hozza, kesztyű meg ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!