Babakocsi fél év után: hogyan tovább?
Régóta le akarjuk cserélni a 3:1 babakocsinkat, mert nagyon leharcolt állapotban kaptuk. A babánk most 68 cm, 6+ kg és még messze van attól, hogy felüljön.
Néztem egy kocsit, amihez a mózeskosár belső hossza 76 cm, így talán februárig még beleférne. A sport része vízszintesig dönthető. Érdemes megvenni a mózest vagy elég a sport (külön árulják)?
A vízszintesre állított sport rész is biztonságos, kényelmes egy ilyen idős babának télen? Jól alszik benne? Milyen vásárlási szempontok vannak, ha egyelőre hónapokig csak feküdne a sport babakocsiban?
Ti mikor váltottatok sportra?
Eezy s twistet nézted? Az ilyen rövid.
Ott a Cybex Melio. Normális a lábtámlája, megfordítható, hosszú ülésű és 5,9 kg. Ezt tuti fel bírod vinni. Viszont nem lesz extra stabil a pehelysúlyból kifolyólag.
Egyébként rossz útviszonyra semmiképpen ne felfújhatót válassz. Meg fogsz őrülni a defektektől.
A defektmentes gél kerekek nem nehezek. A cybexeknek ilyen.
Nekem is 3in1-ben volt 6 hónapos koráig.
Utána dönthető támlájú sportot vettünk.
Mi is cipeljük folyamatosan. Könnyű és jól bírja az utat.
MamaKiddies
Ez 170?? Közelebb van az a 180-hoz...
A 180 is szög 😂
De ez akárhogy nézem több, mint 170. Kb. 175. Hú.
A reflux ékpárna, amit újszülöttek (6 hét alattiak) alá is tesznek, 10 fokos.
Nekünk 2019-es Balios volt, az újat nem ismerem, annak ugyanolyan volt a dönthetősége a valóságban is, mint amit a 15-ös linkelt. Anno körbejártam, a leginkább dönthetőek között volt. Nagyon jókat aludt benne a 2 hónapos is. Gyógytornász is rábólintott.
Egyébként később amikor már tudott ülni, soha nem hajtottuk annyira hátra, mert az utolsó előtti pozíciót jobban szerette alvásra. És nekünk is szerencsésebb volt, mert teljesen vízszintesen nagyon előre került a súlypont nehéz volt tolni.
Más babakocsinál ugyanez volt a tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!