Nem egyszerű hóban tolni a babakocsit. Ti hogy oldjátok meg?
Figyelt kérdés
Csak csúszik a kerék, és felér egy tornával olyan erővel kell tolni.
Babám még pici szánkó nem jöhet szóba
Hurcikendő és társai is kizárva félek hogy elcsúszom és rá esek
2021. dec. 26. 23:33
11/16 anonim válasza:
Mennyi proli válasz... Kellett jönni levezetni a karácsonyi feszkót?
Kérdezőnek:
Cybexünk van, az első kerekek sítalpakkal is helyettesíthetők. Sokat járunk Ausztriába, ott úgy használjuk a havas helyeken.
12/16 anonim válasza:
Te valami Cybex reklám ember vagy, vagy miért kell agyon ajnározi eme túlárazott márkát? :D
13/16 anonim válasza:
Nem vagyok az. Egy feltett kérdésre válaszoltam. Mi így oldjuk meg.
14/16 anonim válasza:
Oké és mi a sok proli válasz? Mindenki ugyanezt írta, mint te a cybexel. Megoldotta, lefixalta, várt 2 napot addig nem ment nagy sétákra. Most ez azért proli válasz, mert nem cybexe van? Ne vicceljünk már.
15/16 anonim válasza:
7-8-9-es válaszból csak úgy sütött a kedvesség. :)
16/16 anonim válasza:
Jó. Szerintem egyedül a 9 bunkó. A kocsi felborulos teljesen reális kérdés, mert ha olyan vacak a babakocsiba, hogy nem tudja eltolni a magyar hóviszonyok között (ami úgye max 2-3 cm akkor megette a fene. 7-es meg kicsit túlféltő. Nem hiszem, hogy ő bunkosagbol írta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!