Mit tehetek ha a férjem sokallja a babakocsit?

Van rá pénzetek? Ha amúgy is kevés pénzből éltek, akkor a 70 ezer tényleg sok, vannak olcsóbban is okés babakocsik.
Ha csak panaszkodik és nem akar vele foglalkozni, de telne rá, akkor lehet gond lesz a kesőbbiekben is.. Lesz még kiadás arra a gyerekre.

Jó kérdés. A férjed egy f@szkalap. Azoknak a meggyőzéséhez sajnos nem értek, és attól tartok, hogy kb lehetetlen küldetés is. Mondjuk azt sem értem, hogy mi késztetett arra, hogy gyereket vállalj vele, de a te dolgod.
Esetleg próbálj meg facebook csoportokban rászorulóknak felajánlott ingyen babakocsira vadászni.

70ezer igazán jó ár az új csilli villi 150-200ezres babakocsik mellett. Mi is használtan vettük.
Próbáld vele megértetni, hogy ez az egyetlen nagyobb kiadás. A hordozás is szuper de a baba nem mindig partner benne.

És te ezzel az emberrel vállaltál gyereket? Mire számított? Hogy minden ingyenes, nem kell semmit venni? 70ezer ft nem sok egy babakocsira.
Másrészt nincs baj a hordozással, de egy ilyen spúr ember biztos nem engedne drágábbat, mint a legolcsóbb, ami tényleg kikészíti a hátad. A zsebbe nyúlós kényelmes hordozókat gondolom el is felejtheted... és hordozó mellé is kellhet babakocsi, nem minden baba szeret hordozva lenni.
Szerintem vedd meg amelyik tetszik, ha meg emiatt balhézik, akkor lehet ennél az is jobb ha megy isten hírével.
Ha nincs rá pénzed, akkor meg kérj kölcsön az anyjáéktól, elpanaszolva neki hogy mekkora sóher a gyereke.

Nem kötekedés ne haragudj, de miért akar ennyire spórolni a babán?
Az en férjem meg pont az ellenkezője, pedig most jön a 3.baba. Mindenből újat akart venni ( és vett is ) hiába volt meg mindenünk a 2 nagyrol pár dolgot leszámítva, illetve hogy 2 lány után fiú jön. De ő a többi gyereknél is ezt csinálta. En mindenből olcsóbbat vettem volna, vagy használtat ő meg újat, drágábbat :D
De azért egy babakocsi csak szükséges. Biztos van aki megvan nélküle. De en pl imádtam, és ameddig lehetett használtam is. ( és en pl nem hordoztam soha, az valahogy nem az en világom )

Miért nem akar kiadno semmi pénzt a gyerekre?
Mindent kapratok. Akkor az egész beruházás megállna kb 100e ftból (babakocsi, matrac, apróságok)
Ha a gyerek majd beteg lesz, akkor nem vesztek majd gyógyszert se? Minek? Igyon hagymateát 'oszt jó van!
Hát ez pont nem az ahol kompromisszumra törekednék. Megvenném én!
De ha meglesz a baba én a helyedben elküldeném őket sétálni, de csak is hordozó kendőben!
Bár gondolom nem az a típus aki majd viszi sétálni a gyereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!