Mikor váltottatok olyan autóülésre, ami nem dönthető?
8hósan, 10kg-volt. Stabilan ült már.
Tél volt, a hordozóba nem fért már el a vastagruhával.
Tényleg? Ezt még sosem hallottam.
Akkor aki a 4-en lakik és lent áll az autója, az hogy csinálja?
A lányomnál 9 hónaposan cseréltük le a hordozót dönthető ülésre. A dönthetőt 3,5 éves koráig használta, utána kapott csak hagyományos nem dönthető ülést. Hamarabb eszembe sem jutott. Most 5 éves, még most is elalszik hosszabb utakon.
A kicsi most 1 éves, el nem tudnám képzelni, hogy ne dönthető ülésben utazzon. Nem biztonságos.
Oké, elalszik útközben. És akkor menet közbe döntögetitek?!
A fiam is elaludt, mégsem esett sosem előre a feje...
Nem kezeslábasba, vagy bundazsákba kötöttem be én sem, elhiheted 3as.
1es voltam
A fiam 2 éves körül volt amikor nem dönthető ülést kapott. Utólag bánom….. Sokszor alszik az autóban és ezekben nincs semmi olyan tartása a gyereknek, ami lehetővé tenné hogy a feje ne bukjon előre. Életveszélyesen néz ki amikor alszik….. :(
A kisebbik most kap dönthetőt (egy hónap múlva használja ahogy erősödik az ülési tartása), 8 hónapos lesz addigra. Ő szerintem amíg lehet ebben marad majd.
A nem dönthetőben egy 0 éves szerintem nagyon el fog veszni és alvás közben kényelmetlen lesz neki. :(
Lehet hogy 9 kilótól használható, a nagyobbik fiam 10 kiló volt 1 évesen, úgyhogy ez mutatja hogy nem a súly számít hanem a kor. Mert lehet 9 kilós egy 6 hónapos is (a 7 hónaposom 9 kiló) de ő aztán nem tudna egy ilyenben ülni még.
Mi is most cseréltük le a hordozót, egy dönthető autós ülésre, kislányom 10 hónapos. Nem csak a dönthetőség, hanem az is szempont volt, hogy forgatható legyen, így még utazhat egy jó ideig (18 kg) menetiránnyal szemben, ami sokkal biztonságosabb. Ő is ül már egy ideje, de mi meg nem vettünk volna "rendes" gyerekülést.
Utolsónak: igen, menet közben egy egyszerű mozdulattal lehet rajta dönteni, nagyon praktikusan ki van találva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!