Mennyire számít még ez hogy fiúnak kék, lánynak rózsaszín babakocsi?
Figyelt kérdés
Beleszerettem egy királykék (szóval nem az a világos babakék) babakocsiba és férjem is meg barátnőm is azt mondja hogy ez a szín lánynak és fiúnak is jó. Nem tudjuk még a baba nemét és megvenni se fogom addig, de akkor is ez a szín tetszik. 😄2021. ápr. 19. 11:24
11/13 anonim válasza:
Én a fiam babakocsijat simán használtam a kisebb lanyomnal. Viszont az ismerősöknek ahol az első baba lány lett azok nem tettek azért rózsaszínbe a fiút.
Legtöbben így vannak vele. Szerintem jó a kek egy lánykának is :)
12/13 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a kék és simán vennék lánynak. Neki zöld volt, de aztán eladtuk, viszont jött a kistesó. Fiút vártunk és sikerült szert tenni egy jó minőségű sötétkék babakocsira. Viszont az akkor másfél éves lányomnak is kellett még a sport rész, így azt használtuk. Nem érdekelt senkit, hogy sötétkék. A király kék egy szép árnyalat, lánynak is tökéletes. A rózsaszínba fiút már nem tennék.
13/13 anonim válasza:
Mi is kék babakocsit vettünk a kislányunknak. Szerintem kislánynak bármilyen jó, de például én egy kisfiút valószínűleg nem tennék rózsaszín kocsiba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!