Milyen bababoltot tudtok ajánlani, ahol sok
babakocsit(különböző márka) megtudunk nézni?
Figyelt kérdés
Az országban rengeteg felé élnek rokonok, barátok, ahol megfordulunk, úgyhogy bárhonnan jöhet ajánlás!
A lényeg az lenne, hogy teljesen kezdők vagyunk, fogalmunk sincs milyen lesz az igényeinknek megfelelő járgány. :) (terepen is és városban is fogjuk használni, itt akár ajánlhattok is, ha van nektek bevált kedvenc :) árban ilyen 300.000 körül gondoltuk és multifunkciósat) Brendon és ilyenek azért nem jönnének szóba, mert ott 2-3 márkát találunk, de szerintem azokon kívül rengeteg lehetőség van még :)
Köszönjük előre is.
2021. ápr. 17. 21:49
1/9 anonim válasza:
Szafari baba bolt
Mamas and papas
2021. ápr. 18. 01:50
2/9 anonim válasza:
Mamas&papas (nagyon segítőkészek)
Babaszafari
Asti bababolt
Piciszoba bababolt
2021. ápr. 18. 11:15
3/9 anonim válasza:
Mi Pécsett a Baby shop bababoltban láttunk rengeteget
2021. ápr. 18. 14:02
4/9 A kérdező kommentje:
Szuperem vagytok, köszi!! 🥰 megnéztem az összeset online, és kinézetre mindenhol tetszik valami! A másodikon lakunk, lift nélkül. Sajnos tároló sincs, de már rafináltan járatom az agyam, hogy tudom majd ezt kijátszani, mert nyilván a terepre meg kelleni fog a nehéz babakocsi. Talán majd a kocsink lesz a tároló😂
2021. ápr. 18. 14:25
5/9 A kérdező kommentje:
*szuperek
2021. ápr. 18. 14:25
6/9 anonim válasza:
Kérdező! Van olyan babakocsi amit osszelehet csukni babahordozonak úgy hogy benne van a baba. (na jól leirtam remélem érted 😂) az nagyon praktikus tud lenni és nem nehéz,siman osszelehet tolni, meg kihuzni. Ha találok képet vagy videót róla csatolom majd 😁
2021. ápr. 18. 18:39
7/9 A kérdező kommentje:
Azt értem, amit mondasz, de elképzelni nem tudom 😂😂 izgatottan várom, ha linkelsz róla valamit 🤭😘
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!