Hallottatok már légzsákos babakocsiról?
A kollégámék most vettek egyet, elvileg. Csak nem vagyok benne biztos hogy igaz, lehet hogy csak szívatni akar. Küldött fotót róla. 3x akkora mint egy normál babakocsi, keskeny járdán el sem lehet vele férni, mégis belül elég kicsi hely van. Elvileg ha egy autó 30 km/h-s sebességgel vagy az alatt ütközik vele, akkor biztos hogy életben marad benne a gyermek.
Ilyen tényleg van?
Ilyeneről még nem hallottam. Tudnál linket küldeni?
El sem tudom képzelni a működését. A légzsák ugyebár ütközésnél nagyon gyorsan kinyílik és leereszt. A leeresztése véd meg a sérüléstő.
Ráadásul mi van ha véletlen nyílik ki?
Ha a légzsák megvédheti a gyermeket a balesetektől, akkor a kresz miért írja elő annak kikapcsolását, ha a gyermek gyerekülésben rögzített?
Én nem merném a gyermekemet ilyen babakocsival szállítani... De h ki tudja... Lehet, hogy hatékony. Kérlek küldj liket.
"Ha a légzsák megvédheti a gyermeket a balesetektől, akkor a kresz miért írja elő annak kikapcsolását, ha a gyermek gyerekülésben rögzített?"
Hát ez az, én se értem. Azt tudom, hogy egy rahedli pénz volt (konkrétan drágább volt mint az én autóm.)
Linket sajnos nem találtam hozzá. Úgy hozták be Németországból, ott készült egyedileg, kézzel. Legalábbis ezt mondja, nem tudom mennyire igaz.
A képet nem toltod fel ide? Kivancsi vagyok nagyon:D
Olyan hihetetlennek tunik, de szerintem hulyeseg is, hogy ha mar ilyen van es tebyleg valaki ezt megveszi. Aztan nehogy par ev mulva mindenki ilyet tologassson:D
"Ha a légzsák megvédheti a gyermeket a balesetektől, akkor a kresz miért írja elő annak kikapcsolását, ha a gyermek gyerekülésben rögzített?"
Azért mert ha menetirannyal ellentétes irányban van a hordozó, akkor rányomja a gyereket az ülésre és az megfullad. Menetirannyal azonos irányban meg a légzsáktól fullad meg.
Amúgy kamu, nincs iylen babakocsi.
#5...
Költői kérdés volt... De köszi a választ. Arra akartam célozni, hogy a légzsák veszélyezteti a gyermeket egy személy autóban (és ezt szakértők tanítják), akkor egy babakocsiban, hogy lehet biztonságos, elvégre ugyan azok aaaa szituációk és problémák léphetnek fel.
6!
Oh, ok, azt hittem komolyan kérdezed. Bocsi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!