Van olyan, kárpitos vagy bőrdíszműves aki áthúzná a babakocsink mózesének a kupoláját?
Műbőrből készült kupola része meg van törve elég csúnyán a babakocsinknak. Elvittük egy szakemberhez, azt mondta, hogy simán át tudja húzni. Mai napon, több, mint 3 hónap utána tudott küldeni egy sms-t, hogy ez javíthatatlan.
Minden más része teljesen hibátlan a kocsinak, ezért nem cserélném le.
Nyilván van. Kérdés hogy hol, Alsokismackofalvan vagy Egerben? Bár egyértelműen budapesti vagy, azok szokták azt hinni, más település nem is létezik a világon.
Google kárpitos plusz a település neve. A telefonszámokat szépen egyenként felhívod, es elrebegted a kérdésedet.
:DDD Nem budapesti vagyok.
Azért nem településsel tettem fel a kérdést, mert olyan a munkám, hogy szinte mindenhol megfordulok sajnos az országban.
Én arra lettem volna kíváncsi, hogy valaki tud-e konkrétan olyan embert, aki már csinált neki vagy bárki másnak ilyet vagy hasonlót.
De köszönöm szépen a válaszodat, hihetetlen kedves és segítőkész vagy!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!