Másnál is extra hisztis a baba babakocsiba a friss levegőn?
Egyik gyerekem sem volt el a mózesben.
Kendőztem emiatt
Ugyanaz mint az 1es..
Mózesben ordított,sportrésznél fektetve már tombol,amikor öltöztetem,hogy ki akar menni. :D
Kislányom szerette a mózest, csak 7 hónapos korában állítottam át kissé döntött sportra a kocsit mikor stabilabban ült.
Pár hetes korától kezdve a lakásban is sokszor volt benne a mózesban, ha ébren volt beraktam a kocsiba, magam mellé toltam a konyhába, vagy a nappaliba, vagy a mosdóba. Amíg mosogattam, főztem, vasaltam, stb. így végig engem nézett, énekeltem, folyamatosan beszéltem hozzá, bohóckodtam neki, percekre hagytam magától is játszani benne, vagy valami érdekesebb felé fordítottam. Nagyon szerette, csak akkor volt baja ha kimentem a latómezőjéből. A sétánál így nem is volt gond, akkor is végig látott engem, vagy csak bealudt menet közben.
3 hónapos és pár napos... a kocsikázást imádja de a babakocsit nem... gondoltam előveszem a sportrészt hátha az jobb lesz...
egy nap kint voltunk 3 órát ez a max... a többi nap egy óra nem megy hiába eszik, iszik, kakil előtte...
elsőnek azt hittem túlöltöztetem és az a baj de ha kb ruhát nem adok ra akkor is sír benne :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!