Hogy tisztítottátok ki az új babakocsit?
Figyelt kérdés
Nem koszos nyilván, csak van egy szaga amitől szeretnék megszabadulni, na meg lefertőtleníteni sem ártana.2021. jan. 20. 19:32
1/3 anonim válasza:
A mi babakocsinknak levehetőek a textil-részei, szóval így. Bedobtam őket a mosógépbe.
2/3 anonim válasza:
A miénk is szétszedhető, amit lehetett, kimostam.
3/3 anonim válasza:
Ami befért a mosógépbe, kiöblítettem, ami nem, azt kádban öblítős vízbe merítettem, picit átmozgattam, kinyomkodtam belőle a vizet és levegőn szárítottam. Ez most kivitelezhetetlen, mert tél van.. :/
Amúgy azt mindenképp meg kell nézni előtte, hogy milyen anyag van a textil alatt. Mert lehet nem minden alkatrész mosható.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!