Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » 85 ezer sok egy babakocsiért?

85 ezer sok egy babakocsiért?

Figyelt kérdés
3 funkciós babakocsi, használtan vennénk, de párom sokkalja. Ez az egy amit találtam és szép állapotba van, tetszik is. Szerintetek is sok 85ért? Mindent kapunk vagy használtan veszünk erre az egyre nem sajnálnék ennyi pénzt kiadni. Párom szerint teljesen felesleges ennyiért venni, úgyis keveset használnánk, amiben igaza van, de én nem szeretnék olcsóbban lutrit.

2021. jan. 20. 17:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%
10 jó en eleve nem is gondolkodtam batár kocsikban. Mi egy teljesen dönthető sport mellett döntöttünk és teljesen szeretjük. Olcsóbban is meguszod és tényleg praktikus. En őszintén nem tudom mi az a szituáció amikor a batár jobb vagy többet tud.
2021. jan. 20. 18:52
 12/17 Derjaderja ***** válasza:
100%

Hát nekünk terepre kellett, és ez nagyon szép kocsi és sok jó tulajdonsága is van, de meg egyszer nem vennénk meg.

A felfújós kerekeket sokszor kellett defekt miatt ragasztani, az is szívás.

Viszont tényleg minden terepen elmegy és nem ráz.

2021. jan. 20. 18:54
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én egy ABC Design Cobrát vettem használtan 45.000 forintért. Tökéletes, kényelmes, tágas (hosszú babám van), könnyen irányítható. Hordozót újat vettem egy Maci Cosit, használtban nem teszem az autóba a gyereket. 85.000 sem rossz ár szerintem.
2021. jan. 20. 18:57
 14/17 anonim ***** válasza:
32%
mi az a batár?
2021. jan. 20. 19:05
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
#14-nek: a "batár" ebben a kontextusban "nagy", "otromba" méretűt jelent :)
2021. jan. 20. 19:11
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

14 majdnem az összes 3in1/2in1 kocsi. Minden olyan kocsi ami a fel csomagtartót elfoglalja (Mózessel az egészet) és 2 Márkos legény kell hozza hogy levidd a harmadikrol stb.

A novereméké majdnem nem az (határeset) viszont pont 400 pénz volt. Nem mondom, biztos van meg drágábban meg kisebb/könnyebb.

2021. jan. 20. 19:12
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem is Gallardo márkájú van nézzétek csak meg mennyi az új ára..ha úgy adódik kb 100ért szeretném majd el adni szép állapotú és tényleg nagyon jó babakocsi én nagyon szeretem. 85ezret simán megér.
2021. jan. 26. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!