Babakocsi választásban tudnátok segíteni?
Első baba, nagyon sok kérdést, véleményt elolvastam, megnéztem, mégis úgy érzem, nem lettem okosabb. Az ára nem prioritás, de azért kb. 150 ezer Ft-nál nem szeretnénk többet kiadni érte. Hordozó eleinte nem szükséges, nem tudom, kihasználnánk-e egyáltalán. Főleg városban, rossz, repedt betonon használnánk, terepen kevesebbszer (felfújható kerék/tömör kerék között nagy a különbség?). A babakocsit lent tudom hagyni a saját tárolónkban, viszont a babát (és vele a mózeskosarat?) az 5.-re gyalog kell majd felvinnem, nincs lift. Itt felmerül a kérdés: szokás egyáltalán mózeskosárral vinni a gyereket, vagy külön vigyem le, és lent tegyem be a babakocsiba?. A bevásárláshoz szükség lenne nagy tárolókosárra. Jó lenne minél tovább használni, akár több gyereknél. Van egy átlag méretű autónk, a csomagtartóba be kellene férnie, de gondolom a legtöbbet azért össze lehet csukni átlagosra.
Nektek mi vált be hasonló kategóriában, és mi az, amit nem javasolnátok (gyenge minőség, kilazult alkatrészek, elromlott kerekek, stb)?
En ebben az esetben amíg a baba kicsi és viszonylag könnyű a hordozó kendőt javasolnám. Aztan később egy jó minőségű sport babakocsit.
De ha babakocsi, mindenképp nagyobb kereku a rossz utak miatt. A felfújhatónak van előnye/hátránya. Pl tud defektet kapni de elég jól veszi a rossz terepet.
Egyébként így praktikusabb a babát levinni a babakocsiba, mert a Mózes rész általában bazi nehéz. 🙂
Kérdező amit linkeltel az egy tank. Semmikepp nem javaslom. Ha en elölről kezdenem a babakocsi vásárlást ezt vennem.
Igaz ennek kicsi a kereke de ez egy jó kocsi. Nekem a kis kereku kocsinkkal se volt amúgy soha problémám. Egyedül homokon nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!