Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Babakocsi választásban tudnáto...

Babakocsi választásban tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Első baba, nagyon sok kérdést, véleményt elolvastam, megnéztem, mégis úgy érzem, nem lettem okosabb. Az ára nem prioritás, de azért kb. 150 ezer Ft-nál nem szeretnénk többet kiadni érte. Hordozó eleinte nem szükséges, nem tudom, kihasználnánk-e egyáltalán. Főleg városban, rossz, repedt betonon használnánk, terepen kevesebbszer (felfújható kerék/tömör kerék között nagy a különbség?). A babakocsit lent tudom hagyni a saját tárolónkban, viszont a babát (és vele a mózeskosarat?) az 5.-re gyalog kell majd felvinnem, nincs lift. Itt felmerül a kérdés: szokás egyáltalán mózeskosárral vinni a gyereket, vagy külön vigyem le, és lent tegyem be a babakocsiba?. A bevásárláshoz szükség lenne nagy tárolókosárra. Jó lenne minél tovább használni, akár több gyereknél. Van egy átlag méretű autónk, a csomagtartóba be kellene férnie, de gondolom a legtöbbet azért össze lehet csukni átlagosra.

Nektek mi vált be hasonló kategóriában, és mi az, amit nem javasolnátok (gyenge minőség, kilazult alkatrészek, elromlott kerekek, stb)?

2020. dec. 3. 11:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
37%

En ebben az esetben amíg a baba kicsi és viszonylag könnyű a hordozó kendőt javasolnám. Aztan később egy jó minőségű sport babakocsit.

De ha babakocsi, mindenképp nagyobb kereku a rossz utak miatt. A felfújhatónak van előnye/hátránya. Pl tud defektet kapni de elég jól veszi a rossz terepet.

Egyébként így praktikusabb a babát levinni a babakocsiba, mert a Mózes rész általában bazi nehéz. 🙂

2020. dec. 3. 12:17
 12/15 anonim ***** válasza:
59%

Kérdező amit linkeltel az egy tank. Semmikepp nem javaslom. Ha en elölről kezdenem a babakocsi vásárlást ezt vennem.

[link]

Igaz ennek kicsi a kereke de ez egy jó kocsi. Nekem a kis kereku kocsinkkal se volt amúgy soha problémám. Egyedül homokon nem megy.

2020. dec. 3. 12:20
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Cybexek a legeslegjobbak, ebben az árkategóriában a Cybex BALIOS S LUXot ajánlom.
2020. dec. 3. 13:06
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok segítséget! :)
2020. dec. 3. 15:21
 15/15 anonim ***** válasza:
58%
2020. dec. 3. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!