Milyen babakocsit ajánlanátok? Mire érdemes odafigyelni babakocsi választáskor?
Első babámat várom.
Hamarosan szeretném megvenni neki a babakocsit viszont egyáltalán nem értek hozzájuk, minél többet látok, annál inkább összezavarodok, annyira sok féle van.
Amit el tudok mondani, hogy emeleten lakunk és nincs lift. Városban/tömegközlekedéssel fogjuk a legtöbbet használni.
Kinek mi vált be?:)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Akkor minél könnyebbet nézz. Max. 8 kilóig. Az is majdnem 20 kiló lesz (lehet) a gyerek féléves korára (gyerek + ruhák + bundazsák + pár cucc...).
Vagy gondolkodhatsz hibrid megoldásban: hordozókendő ülni tudásig (változó mikor jön el, 9-10 hónapos korra, mászás után "elvárt"), utána egy még könnyebb sportkocsi.
Vagy babakocsi lent tárolása biciklitárolóban, garázsban, kocsi csomagtartójában...
Szerintem praktikus a 3 funkciós kocsi.
Ha emeleten laktok, akkor a súly valóban fontos, főleg, ha a vázat nem tudjátok lent hagyni a tárolóban. Nekem hauck van és sajnos maga a mózes is nehéz magában, így csak a férjem tudja levinni a 4.emeletről.
Ha tömegközlekedsz majd vele, boltba jársz, szerintem kisebb kocsit keress, ami nem foglal nagy helyet.
Illetve ami fontos: látatlanba ne vegyél kocsit. Ki kell próbálni, kicsit tologatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!