Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Bőr bevonatos babakocsik...

Bőr bevonatos babakocsik mennyire kényesek, tartósak?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre több babakocsiban van bőr bevonat, bőr rész. 5 évvel ezelőtt ezek még alig voltak. De most egy normálisabb babakocsiba tuti beleteszik valahova.

Adott egy használt babakocsi szép jó állapotban legyen 100ezer 3az 1ben minden igényt kielégít. Én még használom kb 2 évet kocsiba ki be de ha a bőr része elmálik csúnya lesz akkor a kutya nem fogja majd utánna megvenni, még 50ezerért sem. Vagy akkor inkább egy új ami csak szövet 160 ért ami 5 év múlva is nem lesz kiszakadva elmálva és 2 év múlva 80-90 ft ért el lehet adni.

Tetszik a bőr nincs vele gond csak a tartóssága miatt aggódom meg hogy utánna el tudjam adni. Ki hogy látja?

#bőr #babakocsi #Bőr babakocsi
2020. okt. 27. 08:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Nekünk textilbőr babakocsink volt, ráadásul fehér. 2 évig használtuk, semmi baja a bör részének, nem kopott, tört ki, ráadásul tisztítani is könnyebb volt mint egy szövet huzatút.
2020. okt. 27. 12:52
 12/12 A kérdező kommentje:
Meg tudom venni a 160 ezreset is de feleslegesnek tartom mert úri móka meg villogás az egész. 100 ezerért nagyon szép állapotúak vannak ami maximálisan megfelel. Nyilván használni fogom nem én vagyok a babakocsiért hanem az van értünk.
2020. okt. 27. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!