Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Bőr bevonatos babakocsik...

Bőr bevonatos babakocsik mennyire kényesek, tartósak?

Figyelt kérdés

Mostanában egyre több babakocsiban van bőr bevonat, bőr rész. 5 évvel ezelőtt ezek még alig voltak. De most egy normálisabb babakocsiba tuti beleteszik valahova.

Adott egy használt babakocsi szép jó állapotban legyen 100ezer 3az 1ben minden igényt kielégít. Én még használom kb 2 évet kocsiba ki be de ha a bőr része elmálik csúnya lesz akkor a kutya nem fogja majd utánna megvenni, még 50ezerért sem. Vagy akkor inkább egy új ami csak szövet 160 ért ami 5 év múlva is nem lesz kiszakadva elmálva és 2 év múlva 80-90 ft ért el lehet adni.

Tetszik a bőr nincs vele gond csak a tartóssága miatt aggódom meg hogy utánna el tudjam adni. Ki hogy látja?

#bőr #babakocsi #Bőr babakocsi
2020. okt. 27. 08:52
1 2
 1/12 anonim válasza:
15%
Én addig vállalnék gyereket míg el nem kopik.Így egy ruppót nem vesztek rajta.
2020. okt. 27. 08:58
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon szép még mindig pedig 2 éves a Cybex babakocsink. Viszont a gyerek kirágta a karfát az ülésen és a tolókart is egyszer amikor összecsukva volt a babakocsi és elérte. :D Nyilván a műanyagot is kirágta volna de erre érdemes figyelni. Ha egyébként a gyerek nem egy nyúl akkor tökéletes állapotban lenne még mindig.
2020. okt. 27. 09:09
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Százból egy babakocsi, ami valódi bőrből van. Amit te bőrnek nézel, az ilyen műbőr hatású poliészter anyagból van.
2020. okt. 27. 09:10
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
Olyat vennék, amit megengedhetek magamnak, és nyugodtan használnám. Ha eladásra veszel valamit, akkor a lényeg veszik el: gondtalan használat.
2020. okt. 27. 09:12
 5/12 anonim ***** válasza:

Legtöbbször a tolókar ecobőr (műbőr).

Az ugyanakkora eséllyel mállik szét, mint ahogy a szivacs borítású tolókar felfeslik (kiszakad, túlszárad...) a használattól. Szerintem. Szerintem nem sérülékenyebb.

2020. okt. 27. 09:13
 6/12 anonim ***** válasza:
Nalunk a kupolában volt beépítve egy olyan műbőr betét amit feljebb is írnak, 1,5-2 évig használtuk ez is 3:1 ben volt és mind a 3 kupolában benne volt, semmi baja, tökéletes volt.
2020. okt. 27. 09:21
 7/12 anonim ***** válasza:
75%
Az nem bőr, hanen textilbőr. Én nem szeretem azt az anyagot, hamar tönkremegy.
2020. okt. 27. 09:22
 8/12 anonim ***** válasza:

Én nem vennék már csak azért sem mert elég dologra kell figyelni nem hogy még arra is hogy arra vigyázzak 😅

Plusz... Az újabb kocsiknál szinte minden részt letudsz venni és kitudod mosni gépben... Legalábbis én ilyet néztem.

Illetve az volt a szempont hogy lehetőleg két gyereket is kiszolgáljon majd.

2020. okt. 27. 09:44
 9/12 babyboom567 ***** válasza:
53%

Kedves Kérdező!

Olyat vegyél, amit később nem sajnálsz akár kidobni,mert bármivel történhet olyan dolog ami meghiúsítja az eladást, a leggondosabb használat mellett is.

Ha már te használtan veszed, és 2 hónap múlva lemálik a bőr mit csinálsz?

Nagyon nehéz babakocsit eladni,sőt minden mást is kb fillérekért lehet.

2020. okt. 27. 10:02
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért jó hogy bőr. Én már a bőr kanapektol is hülyét kapok, csuszkal az ember rajta, vagy ratapad rövidnadrágban.

Szerintem kényelmetlen, és főleg ha neked számít, hogy tuladj később rajta, akkor olyat vegyél amit nem sajnalsz akkor sem ha túl kell adnod rajta.

Én ennyi pénzért inkább újat néznék, azt biztosabban el tudod adni két év múlva is ha felkapottabb márka.

2020. okt. 27. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!