Babakocsis tricikliről mik a tapasztalatotok?
Szeretnek venni egy ilyet a kisfiamnak. Szeretitek? Milyen? Jól irányítható? A babátok szívesebben elvan benne, mint a sima kocsiban?
Melyiket ajánlanátok?
Karácsonyra gondoltam. Januári a kisfiam. Így tavasszal vagy ha enyhe telünk lesz, már tudjuk használni.
Szia!
Mi kb 1 hónapja vettük a majdnem 2,5 éves lányomnak.Nagyon szereti,sokaig elvan benne.A babakocsit utálta.
Mi használtat vettünk,mert féltem hogy nem szereti,elég jók vannak használtan is.A mienket nagyon könnyű irányítani,mindketten imádjuk.
Én az ülése miatt nem szimpatizálok vele, és nem is vettem. Egyszerűen szerintem nem kényelmes hosszú távon a gyereknek. Soknak tényleg csak annyi ülése van, mint egy triciklinek.
Ennél a babakocsi sokkal kényelmesebb. Abban aludni is tud, azt hátra tudod hajtani. Ebben pózt sem tud váltani a gyerek.
Attól függ milyen idős a kisfiad. Mi első szülinapjára vettük a lanyunknak, igaz az 5v1 , de nagyon szereti. Ha kisebb, akkor érdemes megvenni, de ha nagyobb már,akkor elég szerintem az is, ami nekünk van. Egyébként szép es praktikus, teljesen kicsire összecsukható. Nekünk a fekete rózsaszín van, a nap nem szedte ki a színét sem. 1,5
éve használjuk, de még most is olyan,mint az új. Én csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!