Mi a véleményetek, tapasztalatotok az Espiro Next 3in1 babakocsikról?
Koszonom szepen :) elso babank es szeretnenk olyan babakocsit valasztani, ami strapabiro, egyet szeretnenk venni es jot.
A szomoru, hogy kisvaros mellett elunk, a varosban meg normalis bababolt sincs, nemhogy babakocsis uzlet, igy eloben nem tudtam megnezni, megtapogatni, hogy milyen, viszont a leirasa es a youtube videok alapjan konnyu osszecsukni, kompakt, elegge nagy a kosara ahogy lattam, viszont nem talalok rola sehol velemenyt.
A masik varians egy hasznalt, nagyon jo allapotu Stokke xplory lenne, azt ismerem, strapabiro, de elegge nehez babakocsi, nem mellesleg varosi, mi meg falun elunk
Az nagy segítség lenne :-) nagyon megköszönném :-)
De azert nem ajánlod az állandó nyitás-csukast mert súlyos? Ugy olvastam hogy 15 kg kb. Szerintem az atlag babakocsik annyik, vagy nem? Ti már használjatok a sport részt is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!