Akik az utcán parkolnak az autóval, hol tároljátok a gyerekülést?
Figyelt kérdés
Nem egy nagyon drága fajtáról van szó, de nem szeretném, ha emiatt feltörnék a kocsit, viszont folyton felvinni a lakásba elég bonyolult és időigényes lenne.2020. júl. 22. 10:36
11/19 anonim válasza:
Nekünk más okból kellett sokáig két gyerekülést ki-be pakolni és felvinni a lakásba (meg persze ugyanakkor a két gyereket is..). Hát az valami rémes volt! Biztos nem csinálnám csak azért hogy ne törjèk fel a kocsit, elég sok autóban gyerekülés, mégsem törik fel minden harmadik autót.
12/19 anonim válasza:
Nekünk ugyan nem az utcán, hanem a lakótelep parkolójában van az autó, de a kezdetektől fogva benne van a gyerek ülés. Elég macerás lenne kivenni, berakni. Miénk sem isofixes, és sokszor csak párom használja munkába járáshoz. Amúgy középkategóriás az ülés, de ha feltörnék az autót sem ez lenne a legnagyobb probléma. Vannak akik drágább ülést benne hagynak nyugodt szívvel. Szerencsére ilyen szempontból nyugis a környék.
13/19 A kérdező kommentje:
Ja, természetesen nem az ülést féltem, hanem a kocsit. Engem meggyőztetek :)
2020. júl. 22. 13:11
14/19 Derjaderja válasza:
Mienk talpas, azt se tudom, hogy kell kiszedni. Viszont le van takarva (hogy ne fakuljon ki). Amikor először hagytam új korában az autóban, én is aggódtam.
15/19 Derjaderja válasza:
Amúgy én féltem az ülést is, 100 ezer forint volt, és nem vagyok igazán gazdagok.
16/19 A kérdező kommentje:
ez a letakarás jó ötlet, köszi :)
2020. júl. 22. 14:26
17/19 anonim válasza:
En ket babaulest hagyok a kocsiban, mindketto a dragabbik fajta, de sosem volt belole gond.
Meg csak az kene, higy allandoan ki-ba hordani oket. :)
A letakaras szerintem rosszabb, tippelhetik azt, hogy valami ertekesebb (vagyis jobban eladhato) van alatta.
18/19 Derjaderja válasza:
Látszik, hogy gyerekülés a letakart dolog, de amúgy mi a színe miatt takarjuk.
19/19 anonim válasza:
nemtom, nekünk a gyerekülést kiszerelni még nekem is cirka 10 perc, megdönt-biztonsági pöcköket ki, biztonsági rudat ki, ülés előre, akkor az övterelőket kikapcsolgatni, kirángatni az övet, és jeee, van egy tíz kilós rakományom, ami használtan nagyon keveset ér (mert ugye nem bizonyítható, hogy volt-e ütközése). Szóval nem ezért fogják feltörni. A kocsikat a tuti, gyorsan kikapható cuccokért törik fel, pl. laptoptáska, hangszertok, fényképező... Amiről látszik, hogy nagy érték, és könnyen mozdítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!