Akik az utcán parkolnak az autóval, hol tároljátok a gyerekülést?
Bennehagyom az autóban. Nem hallottam még olyat, hogy a gyerekülés miatt törték volna fel a kocsit.
Ha ennyire parázol, akkor tedd be a csomagtartóba.
köszi a válaszokat. nem régóta van autónk, nem tudom, miért szokták feltörni, és miért nem.
még régen apámét feltörték, és ellopták a szerszámait, de volt egy kis apró is a kocsiban, lehet, hogy szem előtt volt, és az tetszett meg valakinek.
Én is bennehagyom. Nem gondolnám, hogy ezért feltörik az autót.
Kicsit macerás lenne minden elindulás előtt macerálni vele 10 percet mire visszarakom a helyére.
Értem, de a miénk nem isofixes, bár így is nagy macera lenne le-fel vinni. Amúgy a gyerekkel nem autózunk sokat, főleg a férjem használja egyedül az autót.
Na mindegy, köszönöm azért.
Nézd, ha feltörik, kisebbik gondod lesz, ha neadjisten elviszik az ülést.... Inkább ellopni szokták az autókat, feltörni max ha látható érték van benne.
De ha nem rendkívül értékes a jármű, és nem laktok mordorban, akkor semmi félnivalód nincs.
Különben sosem hallottam még ilyet, hogy bárki rendszeresen kivenné a gyerekülést. Nálunk a férjem céges autójában is van, és a családi autóban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!